ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Audi 7 χρόνια σέρβις

Audi 7 χρόνια σέρβις στα ηλεκτρικά

Η γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων της Audi ολοένα επεκτείνεται κάτι που φέρνει νέα δεδομένα και στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Όπως σε όλους τους τομείς, έτσι και σε αυτόν η Audi πρωτοπορεί προσφέροντας 7 χρόνια σέρβις στα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Το μέλλον είναι ηλεκτρικό

Η Audi έχει θέσει στόχο ως το 2025 θα διαθέτει συνολικά 30 εξηλεκτρισμένα μοντέλα από τα οποία τα 20 θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά και θα παράγουν μηδενικές εκπομπές CO₂ στην ηλεκτρική λειτουργία.

Απολαύστε ξένοιαστα τη νέα εμπειρία ηλεκτροκίνησης Audi

Σχέση εμπιστοσύνης

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Audi δημιουργεί μια βαθιά και ποιοτική σχέση εμπιστοσύνης. Είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την παράδοση και τις αξίες της μάρκας, που αποδεικνύει έμπρακτα το πόσο φροντίζει όσους την εμπιστεύονται.

Πρωτοποριακά συστήματα ηλεκτροκίνησης

Το DNA της Audi ανέκαθεν έκρυβε καινοτομίες και πρωτοποριακά συστήματα στον κόσμο της αυτοκίνησης. Η πρόκληση λοιπόν της ηλεκτροκίνησης ακολούθησε μια φυσιολογική ροή ακολουθώντας το ανήσυχο τεχνολογικό DNA της μάρκας.

Ακόμα ένας λόγος να κινηθούμε ηλεκτρικά

Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού Audi γίνεται ακόμα πιο δελεαστική χάρη στο σημαντικό κίνητρο των 7 χρόνων σέρβις που συνοδεύει την αγορά κάθε καινούριου μοντέλου. Το πρόγραμμα ισχύει για νέες παραγγελίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Αυστηρές προδιαγραφές με τη σφραγίδα της Audi

Οι ιδιοκτήτες των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων Audi θα μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε σημείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Οι άνθρωποι της Audi έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα να αφουγκράζονται τις τάσεις της αγοράς. Να διαισθάνονται και να καταλαβαίνουν τη μορφή της αυτοκίνησης στο μέλλον, καθώς και τις ανάγκες των πελατών όπως αυτές πρόκειται να διαμορφωθούν.

Ευελιξία χωρίς όρια

Το 7ετές πρόγραμμα συντήρησης δεν έχει χιλιομετρικό περιορισμό και σε περίπτωση μεταπώλησης μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο, αυξάνοντας έτσι την εμπορική αξία κάθε ηλεκτρικού Audi.

Πάντα ένα βήμα μπροστά

Η Audi δημιούργησε το πρόγραμμα 7 χρόνια σέρβις για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε όλοι μας.

Audi 7 χρόνια σέρβις

Ηλεκτρικά μοντέλα

5

Διάρκεια (έτη)

7

Εκπομπές CO₂

0

Παραγγελίες (από)

4/7/2022

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video