Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για τη νέα Toyota Supra

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για τη νέα Toyota Supra

Car Gadget

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για τη νέα Toyota Supra

Car Gadget

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η νέα Toyota Supra αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς aftermarket κατασκευαστές, όπως την KW Automotive.

Advertisement
Advertisement

 

Η γερμανική εταιρεία μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την πρώτη πλήρως ρυθμιζόμενη coilover ανάρτηση (KW Variant 3), που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την νέας γενιάς Supra. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της φίρμας, η συγκεκριμένη ανάρτηση βελτιώνει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του ιαπωνικού κουπέ, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα κύλισης στις καθημερινές μετακινήσεις. Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος παραγωγής Johannes Wacker: «Παρά τη μείωση του ύψους που προσφέρει η KW Variant 3 Coilover των 15-35 mm στον εμπρός άξονα έως και 40 mm στον πίσω, η ανάρτηση φιλτράρει ιδανικά τις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος, εξαλείφοντας σημαντικά το pitch & roll του αμαξώματος».

Advertisement
Advertisement

Με τις αναρτήσεις KW Variant 3, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει την οδηγική συμπεριφορά και άνεση του αυτοκινήτου, μεταβάλλοντας την ταχύτητα επαναφοράς των αμορτισέρ (βύθιση και εκτόνωση). Με 16 κλικ ρύθμισης για το πρώτο και 12 αντίστοιχα για το δεύτερο υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμιστούν τα KW αμορτισέρ για να είναι πιο άνετα ή λίγο πιο «σκληρά», χωρίς να μεταβάλλεται η ταχύτητα της βύθισης. Ήδη η πρώτη Toyota Supra με την συγκεκριμένη ανάρτηση συμμετείχε στον φετινό 24ώρο αγώνα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή.