Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η insurancemarket.gr γίνεται μεγαλύτερη

Ελλάδα 20:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η insurancemarket.gr γίνεται μεγαλύτερη

Car Gadget

Η insurancemarket.gr γίνεται μεγαλύτερη

Car Gadget

Αύξηση Κερδοφορίας για την insurancemarket.gr την οποία επενδύει σε σημαντικές παροχές για τους εργαζομένους της.

Advertisement
Advertisement

 

Η ομάδα του insurancemarket.gr παρευρέθηκε στον πολυχώρο Gazarte για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, να κάνει τον απολογισμό της για το 2018 αλλά και για να ενημερώσει τους συνεργάτες της για τα μελλοντικά της σχέδια. Στην εκδήλωση ήταν επίσης υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και της διαμεσολάβησης.

Advertisement
Advertisement

Το insurancemarket.gr έκανε την εμφάνισή του το 2012 και κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους insurance aggregators της εποχής. Αυτή τη στιγμή κατέχει το 95% της συγκριτικής τιμολόγησης online ασφαλίσεων και όχι τυχαία.

Όπως δήλωσε στην ομιλία του ο CEO της εταιρείας Σωτήρης Παπαντωνόπουλος: “Πλέον το insurancemarket.gr είναι ο market leader με 1 στις 3 online ασφαλίσεις να γίνονται μέσα από την πλατφόρμα μας! O κύκλος εργασιών μας φέτος άγγιξε τα 25 εκατ. Ευρώ, με εκατοντάδες χιλιάδες ενεργούς πελάτες. Ωριμάσαμε και σημειώσαμε σημαντική κερδοφορία επενδύοντας παράλληλα στις υποδομές μας αλλά και στους ανθρώπους μας”.

Παράλληλα στην εκδήλωση ανακοινώθηκε στο προσωπικό και μία σειρά νέων βελτιωτικών αλλαγών στις παροχές της προς τους εργαζομένους: Νέος τρόπος αξιολόγησης για τα Bonus & Rewards των υπαλλήλων, μεγαλύτερα ιατρικά προνόμια, συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σε μαθήματα Digital Marketing & Digital Customer experience, δωρεάν μαθήματα excel και ρομποτικής αλλά και σεμινάρια Leadership & Team Management για όλους τους Supervisors και Managers της Εταιρείας.

Advertisement

Το μέλλον βασίζεται στους ανθρώπους της εταιρείας και στη δημιουργία νέων τεχνολογιών & ποιοτικών υπηρεσιών. Κεντρικός στόχος είναι οι εφαρμογές της να δίνουν στον καταναλωτή τον ευκολότερο τρόπο να βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Τέλος, στρατηγικός στόχος του insurancemarket.gr είναι να επεκταθεί και σε άλλους κλάδους πέραν των ασφαλιστικών υπηρεσιών και της ενέργειας, όπως στην σύγκριση χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Advertisement