Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η Hublot τιμά την Σαντορίνη

Ελλάδα 22:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hublot τιμά την Σαντορίνη

Car Gadget

Η Hublot τιμά την Σαντορίνη

Car Gadget

Σαντορίνη. Ένα νησί απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με τα λευκά σπιτάκια στις κορυφές των βράχων να αγγίζουν τον ουρανό του Αιγαίου πελάγους και το ηφαίστειο της Καλντέρας να δεσπόζει μαγευτικό και μυστηριώδες.

Advertisement
Advertisement

 

H πρώτη έκδοση του Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini Limited Edition, αποκαλύπτεται στη μαγευτική Σαντορίνη

Σε αυτόν το ρομαντικό, σαγηνευτικό μα και κοσμοπολίτικο προορισμό, η Hublot και η Gofas Jewelry, δημιουργούν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, ένα μοντέλο αφιερωμένο στη Σαντορίνη: Το Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini. Στον πρωτότυπο και επιβλητικό σχεδιασμό του ρολογιού, επικρατεί το σατινέ μαύρο κεραμικό στην κάσα και το καντράν, ενώ στη στεφάνη επικρατούν λεπτομέρειες παγωμένου άνθρακα.

Advertisement
Advertisement

Ένα μοναδικό δημιούργημα της υψηλής ωρολογοποιίας, σαν να αναδύθηκε από την καρδιά του ηφαιστείου της Σαντορίνης! Στο δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3 η έντονα κόκκινη λεπτομέρεια, που συμβολίζει τη λάβα του ηφαιστείου, όπως ακριβώς και στη πίσω πλευρά της κάσας στο “O” της λέξης “Santorini” .

Το Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini με διάμετρο 45mm είναι limited edition σε παραγωγή 50 αριθμημένων ρολογιών.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μυκονιάτικο ρολόι που τρέλανε τους Άραβες (+video)
Το νέο “Ελληνικό” Hublot σε Παγκόσμια αποκλειστικότητα
Video: Ρολόι ή κινητήρας;

Advertisement