Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η G-Power ντοπάρει την BMW M850i

Ελλάδα 5:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η G-Power ντοπάρει την BMW M850i

Car Gadget

Η G-Power ντοπάρει την BMW M850i

Car Gadget

Για όσους δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την M850i αλλά δεν μπορούν να περιμένουν και την Μ8, ο βελτιωτικός οίκος G-Power εξέλιξε ένα βελτιωτικό πακέτο που φθάνει το κορυφαίο κουπέ της BMW στους 660 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η εξέλιξη έγινε πάνω σε μια M850i xDrive που μέχρι την έλευση της έκδοσης του M-Division είναι η πιο δυνατή έκφραση της νέας Σειράς-8 της BMW. Σαφώς και οι 530 εργοστασιακοί ίπποι δεν είναι κάτι αμελητέο όμως στόχος της G-Power είναι η δημιουργία ενός ακόμα πιο εκρηκτικού χαρακτήρα. Μάλιστα σύμφωνα με αναφορές η εταιρία δουλεύει επάνω στην εξέλιξη δύο σταδίων εξέλιξης με το πρώτο στάδιο να φθάνει τους 620 ίππους και τα 86 kgm ροπής ξεπερνώντας την Mercedes-AMG S63 ενώ το Στάδιο 2 αναμένεται να αγγίζει τους 660 ίππους και να ξεπερνά τα 90 kgm ροπής.

Η G-Power δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις λεπτομέρειες του πακέτου αναβάθμισης όμως θεωρείτε σίγουρο πως μεταξύ άλλων αυτό περιλαμβάνει νέα εξάτμιση, νέο λογισμικό και πιθανότατα διαφορετικούς, μεγαλύτερους υπερτροφοδότες.

Το σίγουρο είναι πως τόσο το Στάδιο 1 και πολύ περισσότερο το Στάδιο 2 θα κάνουν την M850i συγκλονιστικά γρήγορη ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα ξεπερνά σε επιδόσεις ακόμα και την Μ8. Αυτό όμως είναι κάτι που μάλλον θα ανακαλύψουμε αρκετά σύντομα.

Advertisement
Advertisement