Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η BF Goodrich εξελίσσει υαλοκαθαριστήρες εκτός δρόμου

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BF Goodrich εξελίσσει υαλοκαθαριστήρες εκτός δρόμου

Car Gadget

Η BF Goodrich εξελίσσει υαλοκαθαριστήρες εκτός δρόμου

Car Gadget

Το off-road δεν είναι ακριβώς ένα φθηνό χόμπι. Σίγουρα, υπάρχουν οχήματα που είναι έτοιμα να λερωθούν αμέσως με το που βγουν από την έκθεση, όπως το Ford Bronco ή το Jeep Wrangler. Τι ετοιμάζει η BF Goodrich;

Advertisement
Advertisement

Είναι βέβαιο όμως πως όταν αρχίζετε να επισκέπτεστε χωματόδρομους και διαδρομές εκτός δρόμου, πιθανότατα θα προσθέσετε κάποια επιπλέον αξεσουάρ στο τετρακίνητό σας τόσο για ουσιαστικούς όσο και για αισθητικούς σκοπούς.

Η BF Goodrich έχει εξελίξει το τέλειο προϊόν για εσάς. Και, όχι, αυτό δεν είναι ένα νέο σετ ελαστικών εκτός δρόμου. Παρουσιάζει τους νέους υαλοκαθαριστήρες BF Goodrich Off Road – κατασκευασμένοι για φορτηγά και SUV, τόσο για οδήγηση όσο και εκτός δρόμου περιηγήσεις.

Λοιπόν, τι διαχωρίζει τις λεπίδες υαλοκαθαριστήρων της BF Goodrich Off Road από τις συμβατικές που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα; Η εταιρεία ελαστικών λέει ότι το νέο προϊόν διαθέτει σχεδιασμό βαρέως τύπου, εμπνευσμένο από τα πέλματα ελαστικών All-Terrain T / A KO2 και ανθεκτικό καουτσούκ. Κάθε σετ διαθέτει επίσης την τεχνολογία Scrub-X Extreme Weather Performance της εταιρείας, που προτίθεται να καθαρίσει γρήγορα το παρμπρίζ από τη βροχή, το χιόνι και τη λάσπη που αντιμετωπίζεις κυρίως στις εκτός δρόμου περιπέτειες.

Advertisement
Advertisement

Οι ελαστικές λεπίδες υαλοκαθαριστήρων BF Goodrich διαθέτουν επίσης μια τεχνολογία απώθησης καιρού που λέγεται ότι αποτρέπει τη λάσπη, τη βροχή, το χιόνι και τον πάγο πριν σχηματιστούν στο κάλυμμα της λεπίδας. Τέλος, το νέο προϊόν διαθέτει επίσης την τεχνολογία X-Flex Suspension για πλήρη επαφή στο παρμπρίζ, καθώς και την αντίστοιχη Secure-X Connector για εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση.

Είναι πραγματικά απαραίτητο αυτό το νέο προϊόν; Πριν απαντήσουμε, να σας πούμε πως ένα ζευγάρι BFGoodrich Off Road Wipers κοστίζει 66 ευρώ, κάτι που δεν ακούγεται και τόσο προσιτό.

Advertisement

Επιστροφή στην ερώτηση – πρέπει να αγοράσετε ένα τέτοιο ζεύγος υαλοκαθαριστήρων; Eξαρτάται. Αν είστε εκείνο το άτομο που πιστεύει ότι όλα πρέπει να γίνουν άριστα εκτός δρόμου και δεν σας νοιάζουν τα χρήματα τότε ναι. Αλλά και οι κανονικές λεπίδες υαλοκαθαριστήρων θα πρέπει να τονίσουμε πως κάνουν ικανοποιητικά την δουλειά τους.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

BF Goodrich για τηλεκατευθυνόμενα

Ένα Ford Ranger με «άγρια» εμφάνιση

Advertisement

Jeep Gladiator Top Dog Concept στη SEMA