Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Green Machines 500ze και 500ze+: Νέα ηλεκτρικά σάρωθρα (+video)

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Green Machines 500ze και 500ze+: Νέα ηλεκτρικά σάρωθρα (+video)

Car Gadget

Green Machines 500ze και 500ze+: Νέα ηλεκτρικά σάρωθρα (+video)

Car Gadget

Το περιβάλλον κινδυνεύει. Κινδυνεύει εξίσου τοπικά όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Καθώς οι πόλεις προσπαθούν να μειώσουν την αιωρούμενη σκόνη και τις εκπομπές καυσαερίων, καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για να μειωθούν και οι εκπομπές CO2.

Advertisement
Advertisement

Ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze και 500ze+ από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

 

Εδώ και πολλά χρόνια, η Green Machines συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για καθαρότερες πόλεις, παρέχοντας αποτελεσματικά και εξελιγμένα σάρωθρα. Ένα εξ αυτών είναι και τo ηλεκτρικό σάρωθρο GM 500ze που διαθέτει δύο ανεξάρτητες βούρτσες για μέγιστη απόδοση καθαρισμού.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, το 500ze διαθέτει μοναδικό σύστημα αναρρόφησης με στροβιλισμό του αέρα μέσα στον κάδο, επιτυγχάνοντας πανίσχυρη αναρρόφηση της σκόνης και των στερεών απορριμμάτων. Το GM 500ze έχει φίλτρα σκόνης 3 σταδίων και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση νερού.

Παράλληλα, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά  και στην κίνησή του αμιγώς με ηλεκτρικό ρεύμα, το GM 500ze  προσφέρει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Ακόμα, είναι εξαιρετικά άνετο για τον χειριστή του, με έξυπνη εναλλαγή μέσω του joystick με ένα άγγιγμα,  μεταξύ των λειτουργιών σάρωσης και  κίνησης.

Advertisement

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3€ ανά φόρτιση), σημαίνει ότι  το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι ο  χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους  πεζοδρόμους, στα  πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας αθόρυβα.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, οι ενδιαφερόμ0ενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο  2310 561200 και στο email greemachines@nissan.gr

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., επενδύει στην πράσινη ενέργεια (+video)
Διοικητικές αλλαγές στη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
Πυροσβεστικό NAVARA για την Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.