Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Outlierman

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Outlierman

Car Gadget

Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Outlierman

Car Gadget

Η Outlierman λανσάρει εν όψει Χριστουγέννων, καινούργια δερμάτινα πορτοφόλια και θήκες καρτών, εμπνευσμένα από τα πιο εμβληματικά sport αυτοκίνητα στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία με έδρα την Μπολόνια κυκλοφόρησε δύο νέα πολυτελή δερμάτινα προϊόντα με το ολοκαίνουργιο σχέδιο “Outlierman’s Roads“.

Είναι 100% χειροποίητα στην Ιταλία από γνήσιο δέρμα και αποτελούν τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε λάτρη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Διατίθενται σε μπλε και μαύρο χρώμα, σε αποχρώσεις που παραπέμπουν σε κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Τόσο το μακρύ πορτοφόλι, όσο και η θήκη για 6 κάρτες, μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε από τις τσάντες της The Outlierman. Ο Andrea Mazzuca, ιδρυτής της The Outlierman, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία της νέας δερμάτινης θήκης και του μεγάλου πορτοφολιού, τα οποία έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά από την ομάδα μας για να προωθούν όχι μόνο τη λειτουργικότητα, αλλά και την Ιταλική φινέτσα στο σχεδιασμό».

Advertisement
Advertisement

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι μικρό αλλά τέλειο για καθημερινή χρήση και πιο συγκεκριμένα για ταξίδια. Νομίζω ότι κάθε κύριος χρειάζεται ένα μακρύ πορτοφόλι, ιδανικό για τις τσέπες του κοστουμιού για τη μεταφορά όλων των πιστωτικών καρτών και των επαγγελματικών καρτών. Αντίστοιχα, η 6πλή θήκη, είναι το αξεσουάρ που χρησιμοποιώ περισσότερο το βράδυ όταν θέλω να μεταφέρω μερικές κάρτες και δεν έχω μεγάλες τσέπες για τα πορτοφόλια μου». Σχεδιασμένο με γνώμονα το στυλ και την πρακτικότητα, οι σχεδιαστές της Outlierman δημιούργησαν εξελιγμένα προϊόντα για τα καθημερινά προϊόντα πρώτης ανάγκης. Χρησιμοποιώντας μόνο το καλύτερο δέρμα και 100% βαμβάκι για την εσωτερική επένδυση, κάθε κομμάτι διαθέτει το ασημένιο τιμόνι- λογότυπο της Outlierman. Με 105 ευρώ για τη θήκη των 6 καρτών και 145 ευρώ για το μακρύ πορτοφόλι, οι προτάσεις της Outlierman έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για κάποιον που ψάχνει Χριστουγεννιάτικα δώρο.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Τα απόλυτα αξεσουάρ ταξιδίου από την Outlierman

Μπαγκαζιέρα οροφής από την Mercedes-AMG

Advertisement