Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

5 δωρεάν παιχνίδια αγώνων για την καραντίνα

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 δωρεάν παιχνίδια αγώνων για την καραντίνα

Car Gadget

5 δωρεάν παιχνίδια αγώνων για την καραντίνα

Car Gadget

Ευκαιρία να περάσουμε καλά και να οδηγήσουμε ψηφιακά τα πιο ονειρικά οχήματα. Ξεκινήστε κατεβάζοντας αυτά τα παιχνίδια από το App Store.

Advertisement
Advertisement

Στην εποχή του #menoumespiti οι δραστηριότητες είναι περιορισμένες. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί τρόποι για να “σκοτώσουμε” τον χρόνο μας και σίγουρα ένας από αυτούς είναι τα βιντεοπαιχνίδια. Δεν χρειάζεται να έχουμε κάποια κονσόλα ή high-tech υπολογιστή που να “σηκώνει” καινούργια παιχνίδια, αλλά μπορούμε να τα κατεβάσουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του smartphone μας.

Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζουμε 5 παιχνίδια αγώνων για την iOS συσυκευή σας ώστε να περάσει η μέρα πιο ευχάριστα και να ευχαριστηθείτε… οδήγηση, παρόλο που βρίσκεστε μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Τα δημοφιλέστερα δωρεάν παιχνίδια αγώνων αυτή τη στιγμή στο App Store είναι τα εξής:

Advertisement
Advertisement

1. Mario Kart Tour

Σίγουρα θα γνωρίζεται τον Super Mario και πιθανότατα να έχετε ακούσει και το δημοφιλές Mario Kart Tour, όπου το πρωτοπαίξαμε σε παλιά κονσόλα της Nintendo. Τώρα βρίσκεται στο iPhone και στο iPad σας! Παίξτε με τους πρωταγωνιστές και κερδίστε τους αντιπάλους, αλλά και τους φίλους σας, μιας και μπορείτε να συνδεθείτε διαδικτυακά.

Advertisement

Χώρος: 212 Mb
Λειτουργικό: iOS 10.0 ή νεώτερο

 

Advertisement

2. Need for Speed No Limits

Διεκδικεί τον τίτλο του “βασιλιά των παράνομων αγώνων αυτοκινήτων” και όχι άδικα. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου, όπου μπορείς να συναντήσεις γνωστά υπεραυτοκίνητα. Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης και εξατομίκευσης, ώστε να φτιάξετε το δικό σας αυτοκίνητο… μοναδικό. Η γνωστή σειρά της ΕΑ βρίσκεται στο κινητό σας τηλέφωνο και στόχος σας είναι να νικήσετε τους παράνομους αγώνες και να ξεφύγετε από την αστυνομία. Αυτά μόνο στα παιχνίδια όμως!

Advertisement

Χώρος: 2 Gb
Λειτουργικό: iOS 9.0 ή νεώτερο

 

3. Bus Simulator: Ultimate

Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας; Η οδήγηση με το αυτοκίνητο σάς έχει κουράσει; Με το Bus Simulator θα βρεθείτε πίσω από το τιμόνι ενός πούλμαν και θα πρέπει να οδηγήσετε με ασφάλεια τους επιβάτες σας μέσα στον δρόμο. Προσοχή! Το παιχνίδι είναι ένας εξομοιωτής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να “βυθίσουμε” το γκάζι μέχρι το πάτωμα και να οδηγούμε σαν τρελοί!

Χώρος: 800 Mb
Λειτουργικό: iOS 11.0 ή νεώτερο

 

4. CSR Racing 2

Έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από ολόκληρο τον κόσμο. Το CSR σάς μαθαίνει πότε πρέπει να κάνετε τη σωστή αλλαγή στο κιβώτιο, ώστε να βγείτε νικητής. Μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας με τον πιο κατάλληλο τρόπο για να κερδίζετε τους αντιπάλους σας. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι υπάρχουν πολλών ειδών αυτοκίνητα από τα πιο καινούργια μέχρι και κλασικά, για τους… συλλέκτες.

Χώρος: 3.1 Gb
Λειτουργικό: iOS 10.0 ή νεώτερο

 

5. Hashiriya Drifter

Αγοράζετε ένα αυτοκίνητο, το βελτιώνετε και μαθαίνετε πώς να το driftάρετε με στιλ. Αυτό σας “μαθαίνει” το Hashiriya Drifter, το οποίο έχει σημειώσει καλές κριτηκές. Όπως καταλαβαίνετε, τα πάντα διαδραματίζονται στην Ιαπωνία, όπου το drift γενήθηκε στη δεκαετία του 80 και του 90. Αυτός είναι και ο λόγος που πρωταγωνιστούν αυτοκίνητα της τότε εποχής πχ. Toyota Supra, Nissan Skyline κ.ά. Προσέξτε όμως, κάθε χτύπημα είναι ρεαλιστικό με αποτέλεσμα να καταστρέφετε το αυτοκίνητο και να σας κοστίζει.

Χώρος: 683 Mb
Λειτουργικό: iOS 9.0 ή νεώτερο