Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Να γιατί πρέπει να πάτε στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018»

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Να γιατί πρέπει να πάτε στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018»

ΝΕΑ

Να γιατί πρέπει να πάτε στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018»

ΝΕΑ

Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Το βλέπουμε στην επικοινωνία μαζί σας μέσω των social media του www.newsauto.gr, του τηλεφώνου μας και των e-mail που μας στέλνετε: Σιγά-σιγά, το ενδιαφέρον του Έλληνα για το αυτοκίνητο, που είχε ατονήσει λόγω κρίσης, επιστρέφει. Και, αν μη τι άλλο, η συγκυρία της διοργάνωσης φέτος της καλύτερης Έκθεσης Αυτοκινήτου της τελευταίας 8ετίας, είναι μια καλή ευκαιρία για όλους σας να δείτε από κοντά ό,τι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει αυτή τη στιγμή η παγκόσμια αυτοκίνηση. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr), ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, DS, JEEP

Advertisement
Advertisement

Γιατί η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου, όπως και αν ονομάζεται αυτή, είναι η δική μας Έκθεση. Όλων εμάς που έχουμε μάθει να αγαπάμε το αυτοκίνητο και να το ονειρευόμαστε ακόμη, παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά και παρά τον γενικότερο –μη αναίτιο βέβαια– «πόλεμο» οικολογίας που δέχεται το αυτοκίνητο παγκοσμίως.

Ok, μπορεί από τη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018» να έχουμε  ελλείψεις (Toyota, Opel, Peugeot, Audi οι πιο τρανταχτές), όμως πρέπει να μάθουμε εμείς οι Έλληνες να εκτιμάμε αυτό που έχουμε. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται δίχως καμία αμφιβολία, για την καλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου που έχει διοργανωθεί στη χώρα από το 2010 και μετά.

Γιατί αυτό; Κατ’ αρχάς λόγω των πολλών νέων μοντέλων που φιλοξενούνται. Πάνω από 150 νέα αυτοκίνητα θα δει κανείς αυτή τη στιγμή στην Αίθουσα Ξιφασκίας του Παλαιού Αεροδρομίου Αθηνών (και θα ήταν πολλά περισσότερα εάν παρεμπιπτόντως υπήρχε ένας σύγχρονος μεγάλος εκθεσιακός χώρος εύκολα προσβάσιμος στην πρωτεύουσα), έχοντας την ευκαιρία να μπει μέσα σε αυτά, να τα αγγίξει και να μάθει ό,τι πληροφορίες τον ενδιαφέρουν.

Advertisement
Advertisement

Έπειτα, είναι και τα αυτοκίνητα που φιλοξενούνται, που κάνουν φέτος της διαφορά. Κατά σειρά εισόδου στην Έκθεση σας προσκαλώ να δείτε από κοντά τη Ford Mustang Bullitt, το Kia Stinger, τη BMW Σειρά 8 και το i8 Roadster, την Φόρμουλα 1 της Renault, τη Mercedes AMG-GT4, τη νέα Mercedes A-Class Sedan, το καινούργιο Jeep Wrangler, όλο το περίπτερο της κομψής DS, το νέο VW Touareg, το Hyundai Kona, τις αγαπημένες (μου) Alfa Romeo, το MINI Electric Concept και πολλά άλλα.

New DS 3 Crossback

Πιστέψτε με η φετινή Έκθεση είναι άκρως χορταστική και κυρίως τόσο σωστά δομημένη που θα σας επιτρέψει να δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα και να τα… ξεψαχνίσετε, έχοντας μια πλήρη επαφή με ό,τι νέο υπάρχει στην αυτοκίνηση.

Advertisement

Στην Έκθεση φέτος έχουμε όμως παρουσία και εμείς. Το www.newsauto.gr και το «αδελφό» περιοδικό CAR έχουν το δικό τους περίπτερο στην «Αυτοκίνηση 2018» και σας περιμένουμε από κοντά για να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από το αυτοκίνητο, να δείτε από κοντά τη μοναδική Ferrari 308 GTSi του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου που φιλοξενούμε, αλλά και να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό μας που σας δίνει δώρο ένα σετ ελαστικών Continental.

Newsauto

Advertisement

Άλλωστε, η επικοινωνία μαζί σας στο περίπτερό μας στην Έκθεση και τα θετικά σας σχόλια για τη φετινή «Αυτοκίνηση 2018» ήταν και αυτά που με ώθησαν να γράψω αυτές τις γραμμές. Σας προσκαλώ λοιπόν να κάνετε τον κόπο να κατέβετε στο Ελληνικό και να επισκεφθείτε την καλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου των τελευταίων ετών, η οποία θυμίζω ότι θα διαρκέσει μέχρι αυτή την Κυριακή. Μην την χάσετε!

Jeep Autokinisi