Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Audi Q3 Sportback: Η άνεση συναντά τη σπορ κομψότητα

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Q3 Sportback: Η άνεση συναντά τη σπορ κομψότητα

Audi

Audi Q3 Sportback: Η άνεση συναντά τη σπορ κομψότητα

Audi

Το Audi Q3 Sportback είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει ιδεατά τη δυναμική αισθητική ενός coupé με την ισχύ και τη λειτουργικότητα ενός SUV.

Advertisement
Advertisement

Ή αν θέλετε να το δούμε αντίστροφα, τη δυναμική παρουσία και ευελιξία ενός SUV για καθημερινή χρήση, με το σπορ DNA, σε κουπέ design. Η ουσία και στις δύο όψεις του νομίσματος είναι η ίδια.

Το γερμανικό compact SUV τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνισή του αλλά σε κερδίζει με όσα προσφέρει κι αυτά είναι πολλά. Προσφέρει συναρπαστική οδηγική εμπειρία ανεξαρτήτως της επιφάνειας που κινείται. Στην πόλη, σε μακρινές διαδρομές ή σε βατό έδαφος εκτός ασφάλτου, το νέο SUV είναι ένας δυναμικός all-rounder παίκτης.

Είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία στους τομείς της ασφάλειας και του infotainment και εναρμονισμένο με το πνεύμα της νέας, ψηφιακής εποχής αφού ακόμη και στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο οθόνης 10,25 ιντσών, τον οποίο ο οδηγός ελέγχει από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Advertisement
Advertisement

Επιπρόσθετα, προσφέρεται με δυναμικούς σε απόδοση αλλά οικονομικούς στη χρήση κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Όλα αυτά σε ένα γοητευτικό σύνολο που στον εσωτερικό του κόσμο, προσφέρει άνεση και υψηλή ποιότητα υλικών.

Δείτε περισσότερα στο σύντομο αλλά εντυπωσιακό video που ακολουθεί…