Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αποκαλυπτήρια για το i20 WRC!

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλυπτήρια για το i20 WRC!

ΑΓΩΝΕΣ

Αποκαλυπτήρια για το i20 WRC!

ΑΓΩΝΕΣ

Η Hyundai επιστρέφει του χρόνου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και στο Παρίσι αποκάλυψε το όπλο της! Όπως γνωρίζαμε ήδη, αυτό είναι το i20, με το οποίο η Κορεάτικη εταιρεία θα τρέξει σε επιλεγμένους αγώνες το 2013, ενόψει πλήρους προγράμματος το 2014 αφού κρίθηκε πως με αυτό τον τρόπο, θα ενισχυθεί η ανανεωμένη εικόνα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

«Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αποτελεί μία από τις πιο δραματικές αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως. Είναι ένα θέαμα που συναρπάζει, με δυναμισμό, στοιχεία που ταιριάζουν πλήρως στη Hyundai», δήλωσε ο διευθυντής της Hyundai Motor Ευρώπης, Μαρκ Χολ.

Υπεύθυνη για το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι η βρετανική εταιρεία Motor Sport Developments. Η Hyundai είχε ξεκινήσει την εμπλοκή της στα ράλι το 1998, ανεβαίνοντας κλίμακα δύο χρόνια μετά, με το Accent WRC. Το 2003 αποχώρησε από το θεσμό.

Όσο για το ίδιο το σπορ, το 2013 φαντάζει αισιόδοξο αφού υπάρχει η εμπλοκή και της VW. Οι Ford και Citroen παραμένουν ενώ είναι πραγματικά κρίμα που δεν προχώρησε η συνεργασία της MINI με τη Prodrive, άρα και δεν θα δούμε επίσημη εργοστασιακή συμμετοχή.[nggallery id=624]

Advertisement
Advertisement