ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Peugeot 308 PHEV

Peugeot 308 PHEV

To νέο Peugeot 308 συναρπάζει χάρη στο δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητά του, ενώ κάνει την κάθε στιγμή της οδήγησης μοναδική εμπειρία. Οι plug-in υβριδικές εκδόσεις του προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό οικονομίας και επιδόσεων.

Η Peugeot με νέο πρόσωπο

Οι σπορ γραμμές του αμαξώματος, οι χυτές γραμμές και οι ισορροπημένες αναλογίες αντανακλούν τον δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητα του Peugeot 308.

Μοντέρνο και με τεχνολογικό υπόβαθρο

Δύναμη αλλά και οικονομία

Το εξελιγμένο plug in υβριδικό σύστημα προσφέρει άμεση ροπή  και χαμηλές τιμές κατανάλωσης.

Ανανεωμένο i-Cockpit

Στο 308, το επανασχεδιασμένο i-Cockpit περιλαμβάνει νέο πίνακα οργάνων (ψηφιακό ή ψηφιακό 3Di, 10,0 ιντσών),καινούργιο compact σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με θερμαινόμενη στεφάνη, νέα πλήρως διαμορφώσιμη κεντρική οθόνη αφής 10,0 ιντσών με δυνατότητα multi-window καθώς και καινούργιους, ψηφιακούς διακόπτες (i-toggles).

Peugeot 308 PHEV: Τι είναι

Το 308 plug in hybrid βασίζεται στην πλατφόρμα (ΕΜP2). Το υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελείται από τον 4κύλινδρο turbo βενζίνης 1.6 PureTech, έναν ηλεκτροκινητήρα και μία μπαταρία χωρητικότητας 12,4 kWh.

Η άνεση σε πρώτο πλάνο

Το εσωτερικό του 308 δημιουργεί ένα εντελώς νέο status στην κατηγιορία C παρέχοντας premium αίσθηση, πολυτέλεια και άνεση. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν πιστοποιητικό με την έγκριση από τον οργανισμό AGR (Aktion für Gesunder Rücken).

Η γκάμα το ολοκαίνουργιου Peugeot 308 περιλαμβάνει δύο plug-in υβριδικά σύνολα, τα HYBRID 180 e-EAT8 και HYBRID 225 e-EAT8, με 180 και 225 ίππους αντίστοιχα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Χώροι και λειτουργικότητα

Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι τουλάχιστον 412 λίτρα, ενώ υπάρχει και επιπλέον αποθηκευτικός χώρος 28 λίτρων κάτω από το δάπεδο. Με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα η μέγιστη χωρητικότητα φτάνει τα 1.323 λίτρα.

Άνεση μεγαλύτερης κατηγορίας

Για την άνεση των επιβατών του Peugeot 308 και την απόλαυση του ταξιδιού φροντίζουν και στοιχεία όπως για παράδειγμα, οι ηχο-απορροφητικές μεμβράνες στα παράθυρα, και το νέο σύστημα κλιματισμού.

Peugeot 308 PHEV

Ισχύς (PS)

180

FWD

Τελική Ταχύτητα (km/h)

225

Επιτάχυνση (sec)

7,6

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

1,1/1,2

Χώρος αποσκευών (lt.)

412

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

26/27

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video