ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Jaguar F-PACE

Jaguar F-PACE

Η Jaguar F-PACE είναι ένα SUV υψηλών επιδόσεων που συνδυάζει βραβευμένη σχεδίαση, επιδόσεις και διαισθητικές τεχνολογίες που υπόσχονται μοναδική εμπειρία ταξιδιού.

Ξεχωρίζει σε κάθε τομέα

Η F-PACE χρησιμοποιεί κινητήρια σύνολα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, βενζίνης και diesel, ενώ διατίθεται και σε μία ολοκαίνουργια έκδοση Jaguar Plug-in Hybrid, για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2.

Ξεχωρίζει σε κάθε τομέα

Δυναμική εμφάνιση

Το λείο καπό, η πιο βαθιά μάσκα, οι νέοι προβολείς με χαρακτηριστικό διπλό γραφικό ‘J’ και οι φαρδύτεροι αεραγωγοί προάγουν τη γεμάτη αυτοπεποίθηση και επιβλητική παρουσία της Jaguar F‑PACE στο δρόμο.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Ποιοτικά υλικά, νέοι χρωματικοί συνδυασμοί και αναβαθμισμένη άνεση καθισμάτων χαρακτηρίζουν το νέο εσωτερικό της Jaguar F-PACE, σε ένα προσεγμένο και γαλήνιο καταφύγιο για οδηγό και συνεπιβάτες.

Κάνει το ταξίδι εμπειρία

Στο αναβαθμισμένο εσωτερικό κυριαρχούν δερμάτινες ή Luxtec επενδύσεις, μαλακά υλικά και ποικίλα εντυπωσιακά φινιρίσματα. Η υψηλή αισθητική, συναντά την κορυφαία βρετανική ποιότητα.

Απαλλαγή από το στρες

Η Jaguar F‑PACE ενσωματώνει συστήματα που υποστηρίζουν τον οδηγό στις αστικές διαδρομές και το παρκάρισμα, ενώ ταυτόχρονα κάνουν το ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο πιο απολαυστικό.

Η F‑PACE είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που έχουν κερδίσει τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς (World Car of the Year) & και το βραβείο Καλύτερης Σχεδίασης Αυτοκινήτου (World Car Design of the Year).

Άσκηση Αυτοκυριαρχίας

Το Jaguar All-Wheel Drive με Intelligent Driveline Dynamics είναι ένα προληπτικό σύστημα τετρακίνησης. Ενώ τα άλλα ενεργοποιούνται μόνο μετά από απώλεια της ελκτικής πρόσφυσης, το σύστημά μας, προληπτικά μεταφέρει τη ροπή στους εμπρός τροχούς, θέτοντας το όχημα σε κατάσταση ετοιμότητας, και διατηρώντας τον έλεγχο.

Μοναδικό χαρακτηριστικό

Επιλέξτε ανάμεσα στις κορυφαίες δυναμικές επιδόσεις και την απόλυτη μείωση της κατανάλωσης. Με το Jaguar Drive Control, οι αλλαγές ταχυτήτων πραγματοποιούνται ταχύτερα στο Dynamic Mode και τα ανεβάσματα νωρίτερα στο Eco Mode. Το Rain, Ice, Snow Mode συνιστάται σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά F-PACE S

Ισχύς (PS)

249

Ροπή (Nm)

365

Τελική ταχύτητα (km/h)

217

Επιτάχυνση 0-100 km/h (sec)

7.3

Κατανάλωση (lt/100km)

9.3

Εκπομπές CO2 (gr/km)

209

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video