Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto στην πρεμιέρα της CLA

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το NewsAuto στην πρεμιέρα της CLA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto στην πρεμιέρα της CLA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση της Mercedes Benz που δόθηκε στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ χθες βράδυ, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ντίτερ Τσέτσε έκανε τα αποκαλυπτήρια της ολοκαίνουργιας CLA με την βοήθεια των Karmin. Το NewsAuto.gr ήταν εκεί και ο Τάκης Πουρναράκης μεταδίδει όλες τις πληροφορίες για την «baby CLS».

Advertisement
Advertisement

Η χθεσινή βραδιά στο Westin του Ντiτρόιτ τα είχε όλα: Λαμπερές παρουσίες, όμορφη ατμόσφαιρα, επώνυμους καλεσμένους, εκατοντάδες εκπροσώπους του Τύπου απ’ όλο τον πλανήτη, μίνι συναυλία από το νεανικό μοδάτο συγκρότημα Karmin και τα αποκαλυπτήρια μιας καλλονής. Ο λόγος για την ολοκαίνουργια CLA της Mercedes που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά χτες στον 5ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου λίγες ώρες προτού η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου NAIAS (North America International Auto Show) ανοίξει τις πύλες της.

Πρόκειται ουσιαστικά για την κουπέ 4θυρη έκδοση της A Class καθότι μοιράζεται το ίδιο πάτωμα και είναι προσθιοκίνητη. Θα υπάρξουν βέβαια και τετρακίνητες εκδόσεις 4 MΑΤΙC.
Το σχήμα του αυτοκινήτου σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, με το μυώδες – αθλητικό παρουσιαστικό του. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο που θα φορά κινητήρες με ενδιαφέρον και για την ελληνική αγορά στα 1.6lt όσον αφορά στη βενζίνη (122, 156PS). Θα υπάρχει βέβαια και ο δίλιτρος με τα 211PS ενώ για τον πετρελαιοκινητήρα των 1.5lt θα χρειαστεί να περιμένουμε έως το 2014.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ντίτερ Τσέτσε αναφέρθηκε στην εξαίρετη εμπορική πορεία της Mercedes το 2012 όπου πουλήθηκαν παγκοσμίως 1.420.000 οχήματα. Οι 305 χιλιάδες πωλήσεις αφορούσαν τις ΗΠΑ που είναι η πιο σημαντική αγορά στον πλανήτη για τη Mercedes Benz αυτό πιθανόν εξηγεί σ’ όσους απορείτε γιατί επέλεξαν την έκθεση του Ντιτρόιτ για τα αποκαλυπτήρια της νέας CLA και φυσικά κάλεσαν ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο ανάμεσά τους και εμάς ως εκπρόσωπους του «Πρώτου Θέματος» και του NewsAuto.gr.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος πωλήσεων και marketing της εταιρείας παγκοσμίως, Ιωακείμ Σμιντ στάθηκε στους πιθανούς υποψήφιους αγοραστές της CLA που κατά την άποψή του είναι όσοι «αισθάνονται νέοι ανεξαρτήτως ηλικίας».

Ιδιαίτερη έμφαση στη CLA έχει δοθεί στη συνεχή δυνατότητα συνδεσιμότητας που θα παρέχουν τα multimedia του αυτοκινήτου σ’ όσους θέλουν να είναι συνεχώς δικτυωμένοι.
Για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη CLA μείνετε συντονισμένοι στην έντυπη έκδοση του “Car +Speed”.

Όσο για μας η έκθεση του Ντητρόιτ περιλαμβάνει  φυσικά και πολλά άλλα αυτοκίνητα, οπότε τις επόμενες ώρες – μέρες θα έχουμε πολλά να πούμε.[nggallery id=1492]