Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Citroen DS3 Cabrio (video)

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Citroen DS3 Cabrio (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Citroen DS3 Cabrio (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πριν η Citroen προχωρήσει στην παρουσίαση του νέου DS3 Cabrio, το NewsAuto.gr σας αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου. Πλέον οι Γάλλοι ανακοίνωσαν τα πρώτα στοιχεία για το νέο τους μοντέλο. Όπως είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, η ανοικτή έκδοση του πολυτελούς γαλλικού σουπερμίνι φέρει υφασμάτινη οροφή, στα πρότυπα αυτής του Fiat 500C. Δεν ανοίγει δηλαδή πλήρως, αφού τα τόξα και οι μεσαίες κολώνες του αμαξώματος παραμένουν. Η επιλογή αυτή έγινε και για λόγους περιορισμού του κόστους αλλά και βελτίωση της ακαμψίας του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=399]

Το επιπλέον βάρος σε σχέση με το κλειστό αμάξωμα είναι 25 kg, ενώ η οροφή ανοίγει ηλεκτρικά σε τρεις θέσεις, με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα σε 16 sec. Η χρήση της είναι εφικτή σε ταχύτητες έως 120 km/h. Η πενταθέσια διάταξη του εσωτερικού δεν επηρεάζεται φυσικά, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών υποχωρεί στα 245 lt. Η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει σε λίγες εβδομάδες στο Παρίσι., ενώ η έναρξη των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2013.

[nggallery id=402]

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το DS3 Cabrio θα είναι περίπου 2.000ευρώ πιο ακριβό από την έκδοση με τη μεταλλική οροφή. Η γκάμα των βενζινοκινητήρων αναμένεται να  περιλαμβάνει το VTi 120 και τον 1.6 THP με 156 PS. Ίσως δούμε μελλοντικά και τον 3κύλινδρο 1.2 με τα 82 PS. Η Citroen ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει και έκδοση με εκπομπές ρύπων 99 g. CO2 ανά km.

spyder jacket
basket louboutin
cheap toms
mbt outlet
toms outlet
air jordan 11
mulberry uk
longchamp sale
ray ban outlet
hollister
toms outlet
mbt outlet
occhiali ray ban
michael kors handbags uk
cheap ray ban Sunglasses
ray ban sunglasses
hollister online shop
hollister soldes
hollister france
scarpe mbt