Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το Panda 4×4

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το Panda 4×4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το Panda 4×4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στο Παρίσι θα κάνει το νέο Panda 4×4, με τη Fiat να αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Σε σχέση με τη δικίνητη έκδοση, έχει ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις, φθάνοντας σε μήκος τα 3,68 m, σε πλάτος το 1,67 m και σε ύψος το 1,6 m. Το μεταξόνιο δεν έχει βέβαια αλλάξει, παραμένοντας στα 2,3 m.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει δύο μέλη: το δικύλινδρο 0.9 TwinAir, ο οποίος με τη βοήθεια turbo αποδίδει 85 PS, και τον 1.3 diesel MultiJet, ισχύος 75 PS. Το Panda 4×4 εξοπλίζεται με ESP, το οποίο συνδυάζεται με ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό (απενεργοποιείται χειροκίνητα για ταχύτητες έως 50 km/h).

Οπτικά, το Panda 4×4 ξεχωρίζει για τα πλαστικά προστατευτικά, τις ποδιές μπροστά και πίσω, τις ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 175/65. Η Fiat δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τις επιδόσεις του νέου της μοντέλου, ούτε στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

Πρεμιέρα θα κάνουν στο Παρίσι και άλλες δύο εκδόσεις του Panda. Το Trekking έχει off-road όψη, ενώ το Natural Power – με τον 0.9 TwinAir 80 PS – καταναλώνει εκτός από βενζίνη και μεθάνιο.[nggallery id=392]

Advertisement
Advertisement