Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ανανεωμένο Spark στο Παρίσι

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Spark στο Παρίσι

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ανανεωμένο Spark στο Παρίσι

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δίπλα στο Trax, το νέο μικρό της SUV, η Chevrolet θα παρουσιάσει στην έκθεση του Παρισιού την ανανεωμένη έκδοση του Spark. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως το εμπρός μέρος και περιλαμβάνουν νέα – πιο κάθετη – μάσκα, νέο προφυλακτήρα και επανασχεδιασμένα φώτα. Οι επεμβάσεις δίνουν στο αυτοκίνητο πόλης μία πιο επιθετική όψη.

Advertisement
Advertisement

Στην «ουρά», η μόνη διαφορά έχει να κάνει με το φως των φρένων, το οποίο δεν είναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος του παραθύρου αλλά στην αεροτομή. Έτσι αυξάνεται η ορατότητα προς τα πίσω. Διαθέσιμες θα είναι και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, 14 και 15 ιντσών. Στην καμπίνα των επιβατών χρησιμοποιήθηκαν νέα υλικά, , ενώ στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.

Το πολυμορφικό Orlando θα λάβει νέα ώθηση από την παρουσία του 1.4 turbo με τα 140 PS στη γκάμα των κινητήρων του. Θα συνδυάζεται με σύστημα start/stop και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, εμφανίζοντας μέση κατανάλωση 6,2 lt/100 km. Ο εξοπλισμός του θα περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και πλήρως αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού.

Στα τέλη του 2012 αναμένεται στη χώρα μας το Malibu, η ναυαρχίδα της Chevrolet στην Ευρώπη. Διαθέσιμος είναι πλέον και ο 2λιτρος diesel, ισχύος 160 PS και μέγιστης ροπής 35,7 kgm στις 1.750 rpm. Με αυτόν, το μεσαίο sedan επιταχύνει στα 100 km/h εντός 9,8 sec και φθάνει σε τελική τα 213 km/h. Η κατανάλωση σε μεικτό κύκλο (με το μηχανικό 6άρι κιβώτιο) είναι 5,1 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 134 g/km.

Advertisement
Advertisement

Και βέβαια στο περίπτερο της Chevrolet θα υπάρχει το νέο Cruze station wagon, το οποίο μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κατά την επαφή μαζί του στη Γερμανία. Θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, με δύο υπερτροφοδοτούμενα σύνολα: τον 1.4 βενζίνης στην έκδοση με τα 140 PS και τον 1.7 diesel (με στάνταρ το start/stop), ισχύος 130 PS.[nggallery id=376]