Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Δείτε τον Tom Cruise να πέφτει από αεροπλάνο (vid)

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τον Tom Cruise να πέφτει από αεροπλάνο (vid)

Men + Speed

Δείτε τον Tom Cruise να πέφτει από αεροπλάνο (vid)

Men + Speed

Tον έχουμε δει πολλές φορές να κάνει επικίνδυνες σκηνές για τις ταινίες που πρωταγωνιστεί. Έτσι, για άλλη μία φορά ο Tom Cruise μας εκπλήσσει με τα… κόλπα του. Η επερχόμενη ταινία με τίτλο “Mission: Impossible – Fallout” είναι γεμάτη σκηνές δράσης, οπότε είχε την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα τολμηρό ακροβατικό. Δεν πτοήθηκε από το ατύχημα που είχε τον περασμένο Αύγουστο σε γυρίσματα στο Λονδίνο όταν έσπασε το πόδι του μετά από άλμα ανάμεσα σε κτήρια.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά ο 55χρονος ηθοποιός έκανε ελεύθερη πτώση (HALO) από αεροσκάφος για τις ανάγκες της επόμενης ταινίας της σειράς των Επικίνδυνων Αποστολών» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Ιουλίου.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία παραγωγής Paramount Pictures είναι διάρκειας 2,5 λεπτών και έχει γυριστεί πάνω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Tom Cruise φαίνεται να φοράει μια ειδική μάσκα οξυγόνου, καθώς η πτώση του ξεκίνησε από τα ύψος 25.000 ποδών.

Προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία η εταιρεία κατασκεύασε ένα ειδικό τούνελ καθώς ο Cruise ήθελε να γίνει ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποιεί ένα τέτοιο άλμα. Για να γίνουν, δε, ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα το γύρισμα έγινε το σούρουπο, δίνοντας στο συνεργείο ένα «παράθυρο» μόλις 3 λεπτών για να καταγράψει τα κατάλληλα πλάνα.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε play στο παρακάτω βίντεο για να τον δείτε: