Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

Στα χέρια μας για δοκιμή μακράς διάρκειας το Suzuki Ignis

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα χέρια μας για δοκιμή μακράς διάρκειας το Suzuki Ignis

ΔΟΚΙΜΕΣ

Στα χέρια μας για δοκιμή μακράς διάρκειας το Suzuki Ignis

ΔΟΚΙΜΕΣ

Κάθε μήνα οι συντάκτες του NewsAuto και του περιοδικού CAR σας μεταφέρουν εντυπώσεις από δεκάδες μοντέλα. Άλλα μέσω της πρώτης επαφής, άλλα μέσω μίας σύντομης συνύπαρξης και άλλα μέσω δοκιμών μακράς διάρκειας όπως ισχύει στην περίπτωση του Suzuki Ignis.

Advertisement
Advertisement

Το ιαπωνικό μοντέλο εντάχθηκε στο στόλο εκτεταμένων δοκιμών και ήρθε η ώρα για την πρώτη μας αναφορά για το μοντέλο το οποίο ανανεώθηκε πλήρως και ήρθε να ταρακουνήσει την κατηγορία των Ultra Compact SUVs.

Οκτώ χρόνια είχαν περάσει από το τέλος εποχής της προηγούμενης γενιάς του, όμως στη Suzuki εκμεταλλεύτηκαν αυτό το διάστημα ώστε να του προσφέρουν έντονο χαρακτήρα στην επανεμφάνισή του.

Νεανικό και μοντέρνο, ιδιαίτερο σε σχεδιασμό με χαρακτηριστικό σουλούπι, έχει ως αρωγό τη δυνατότητα εξατομίκευσης καθώς προσφέρεται σε 14 διαφορετικούς σχεδιασμούς.

Advertisement
Advertisement

Εξίσου μοντέρνο είναι και το εσωτερικό, με οριζόντια διάταξη σχεδιασμού, πολλά χρώματα, εργονομία, πληθώρα τεχνολογικών λύσεων και αρκετά καλούς χώρους για το μέγεθος του οχήματος.

suzuki-ignis-b640

Το μοντέλο που κοσμεί αυτές τις μέρες το γκαράζ του NewsAuto εφοδιάζεται με τον  1.2 DualJet βενζινοκινητήρα, που συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Advertisement

Πρόκειται για τίμιο σύνολο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στις βασικές σας ανάγκες, ακόμα και για το κάτι παραπάνω – και μάλιστα χωρίς να κάψει πολύ! Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στα φρένα, ενώ η ανάρτηση είναι λίγο σκληρή για τις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων.

suzuki-ignis-h640

Advertisement

Όμως οι συνολικές πρώτες εντυπώσεις μας είναι θετικές αφού έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερο, σύγχρονο, αξιόπιστο και σβέλτο όχημα, που ταιριάζει γάντι στις ανάγκες εντός αστικού τοπίου.