Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

Αναλύοντας το grip control του Peugeot 2008 (vid)

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναλύοντας το grip control του Peugeot 2008 (vid)

ΔΟΚΙΜΕΣ

Αναλύοντας το grip control του Peugeot 2008 (vid)

ΔΟΚΙΜΕΣ

Στο στόλο δοκιμών του NewsAuto και του CAR εντάχθηκε πρόσφατα και το Peugeot 2008, το γαλλικό μικρομεσαίο crossover που επιδιώκει να κερδίσει το αγοραστικό κοινό συνδυάζοντας όμορφη εμφάνιση και τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Στον δεύτερο τομέα ένα από τα αφού του 2008 είναι το σύστημα Grip Control που του εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κινηθεί σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις και σε εσάς να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες.

Ένα σύστημα που είναι στα πλάνα μας να δοκιμάσουμε σε δύσκολα τερέν, με την πρώτη ευκαιρία. Ας δούμε όμως περισσότερα για το τι περιλαμβάνει και πως λειτουργεί η συγκεκριμένη τεχνολογία της Peugeot.

Άμεσο και εύκολα προσαρμόσιμο, το Grip Control  είναι ένα έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα που βελτιστοποιεί την πρόσφυση σε κάθε είδος εδάφους, τροποποιώντας τη συμπεριφορά των εμπρός κινητήριων τροχών χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο του συστήματος ESP. Έτσι επιτρέπει στο γαλλικό μοντέλο να βγει εκτός δρόμου, χωρίς φόβο αλλά με πολύ… πάθος.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα Grip Control, που διατίθεται προαιρετικά ανάλογα με τον εξοπλισμό, ενεργοποιείται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στη βάση της κεντρικής κονσόλα και έχει πέντε διαθέσιμες επιλογές:

Peugeot-2008-grip-control640

– Standard
Snow
All-Terrain
Sand
ESP Off

Το
Grip Control είναι διαθέσιμο με κινητήρες ιπποδύναμης από 110 άλογα και πάνω, συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο ή όσο και με αυτόματο κιβώτιο, ενώ διατίθεται με 16’’ ή 17’’ χειμερινά ελαστικά Mud & Snow.

Advertisement

Δείτε περισσότερα για τη λειτουργία του Grip Control του 2008, στο video που ακολουθεί…

Advertisement