Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα πιο συμφέροντα χρηματοδοτικά της αγοράς

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πιο συμφέροντα χρηματοδοτικά της αγοράς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα πιο συμφέροντα χρηματοδοτικά της αγοράς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επιλέγουμε και παρουσιάζουμε συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα, που ισχύουν σήμερα για την αγορά αυτοκινήτου. Δείτε, επιλέξτε ποιο σας ταιριάζει και κερδίστε! ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Στην αγορά αυτοκινήτου της χώρας μας, η χρηματοδότηση είναι ένας τρόπος που διευκολύνει την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου. Ιδίως το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερες εταιρείες σε συνεργασία με τις ειδικές τράπεζες χρηματοδότησης αυτοκινήτου (π.χ. Fiat Credit, Volkswagen Bank κ.ο.κ.) ή με τα γνωστά μας χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν δημιουργήσει συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρουν στον αγοραστή όφελος, εκτός από τη δεδομένη ευκολία στην αγορά του αυτοκινήτου του.

Εμείς, κάναμε τη δική μας έρευνα και συγκεντρώσαμε τα πιο συμφέροντα προγράμματα χρηματοδότησης από αυτά. Ανάμεσά τους θα βρείτε άτοκες επιλογές, επιλογές με χαμηλό επιτόκιο (κάτω από 3,9%), καθώς και προγράμματα με διάφορες δυνατότητες αποπληρωμής των δόσεων.

Audi: Το πρόγραμμα Audi Season περιλαμβάνει άτοκη χρηματοδότηση, η οποία συνοδεύεται από 4 χρόνια δωρεάν service. Επιπλέον, συνοδεύεται από ειδικές τιμές για τα μοντέλα της μάρκας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.audi.gr/gr/web/el/premium-mobility/audi-season.html ή να απευθυνθούν σε κάποιο μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Audi.

Advertisement
Advertisement

BMW: Η BMW Financial Services προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων για τα μοντέλα της μάρκας. Ξεχωρίζουμε το πρόγραμμα BMW All Inclusive το οποίο περιλαμβάνει προκαταβολή από 20%, προνομιακό επιτόκιο 4,9%, εξόφληση από 12 έως 48 μήνες και τελευταία δόση με 3 εναλλακτικές, ανταλλαγή του αυτοκινήτου, απόκτηση ή επιστροφή. Επιπλέον, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται χρηματοδοτούμενη ασφάλιση με σταθερό προκαθορισμένο ποσόν ασφάλισης για όλη τη διάρκεια του δανείου, αλλά και 5 χρόνια Service, με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive Standard (5 έτη/ 60.000 χλμ.).

Citroen: Τα C3 και C3 Aircross, τα δύο μοντέρνα και μοδάτα μοντέλα της Citroen, μπορούν να αποκτηθούν με ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει προκαταβολή 35% και αποπληρωμή σε 36 μήνες. Με το πρόγραμμα αυτό το ποσόν της μηνιαίας δόσης ορίζεται μόνο από τα 217,77 ευρώ για το Citroen C3, ενώ για το C3 Aircross από τα 278,81 ευρώ. Παράλληλα, συνεχίζει να ισχύει και η 5ετής εγγύηση για τα μοντέλα της Citroen.

C3 Aircross 1.2 640 (3)

Advertisement

Fiat: Άτοκα μπορεί κανείς να αποκτήσει σήμερα τα Fiat 500, 500C, 500L και 500X, με χρηματοδότηση η οποία περιλαμβάνει προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως 48 δόσεις. Επίσης, για τα Fiat Tipo Hatchback, Sedan και SW ισχύει χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση έως 48 δόσεις.

Hyundai: Για τους υποψήφιους αγοραστές του i20 η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Ειδικότερα, με προκαταβολή 30% και αποπληρωμή έως 48 μήνες, ισχύει επιτόκιο 1,9%. Υπάρχει επιπλέον και επιλογή προγράμματος με ελάχιστη προκαταβολή 25% και αποπληρωμή έως 60 μήνες, το οποίο έχει ένα αντίστοιχα χαμηλό επιτόκιο 2,9%.

Advertisement

Jeep: Η Jeep προσφέρει σε όλα τα μοντέλα της άτοκη χρηματοδότηση, η οποία συνδυάζεται με προκαταβολή από 50% και εξόφληση έως και 50 μήνες με χαμηλή δόση. Ειδικά στην περίπτωση του Compass μέσω του «Bonus Εξερεύνησης» ισχύει εναλλακτικά του προγράμματος προνομιακή τιμή 24.100 ευρώ.

Compass 640 newsauto

Kia: Με χαμηλό επιτόκιο 3,9% μπορεί κανείς να αποκτήσει σήμερα το Kia Stonic, με την προκαταβολή να ορίζεται από 30% και τη διάρκεια της αποπληρωμής να αγγίζει τους 48 μήνες.

Advertisement

Mercedes: Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes έχει δημιουργήσει το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Welcome Freedom», που εξασφαλίζει χαμηλή μηνιαία δόση, η οποία συμπεριλαμβάνει υπηρεσίες εγγύησης και service. Έτσι, με προκαταβολή από 20%, η αποπληρωμή γίνεται σε 60 μηνιαίες δόσεις με επιτόκιο 6,5%, περιλαμβάνοντας 5 χρόνια εγγύηση, service και διασφάλιση κινητικότητας Mobilo. Στο τέλος της χρηματοδότησης ο αγοραστής επιλέγει εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης & απόκτηση της κυριότητας του οχήματος, αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης, ανταλλαγή το οχήματος με νέο ή επιστροφή του οχήματος. Το Welcome Freedom συνδυάζεται με το πρόγραμμα Welcome Today που περιλαμβάνει ετοιμοπαράδοτες Mercedes A-Class και GLA με οικονομικά πακέτα εξοπλισμού.

MINI: Η απόκτηση ενός νέου MINI μπορεί να γίνει και μέσω του προγράμματος ALL IN MINI, της MINI Financial Services, στο οποίο ισχύει προκαταβολή από 20%, προνομιακό επιτόκιο 5,9%, εξόφληση από 12 έως 48 μήνες και τελευταία μεγάλη δόση με επιλογή για ανταλλαγή, απόκτηση του αυτοκινήτου ή επιστροφή. Επίσης, κατά τη διάρκεια του προγράμματος ισχύει ασφάλιση, εγγυημένη αξία του οχήματος, δωρεάν service και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης.

Peugeot: Το Peugeot 108 συνδυάζεται με ένα πολύ συμφέρον άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το οποίο εξασφαλίζει μηνιαία δόση μόνο 108 ευρώ. Παράλληλα, συνοδεύεται και από 5ετή εγγύηση.

SEAT: Μια συμφέρουσα χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο 3,9% ισχύει για την αγορά του SEAT Ibiza, η οποία περιλαμβάνει προκαταβολή 30% και εξόφληση σε έως 48 μήνες. Επιπλέον των παραπάνω, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κάλυψη Προστασίας Αποπληρωμής Δανείου, ενώ συνδυάζεται υποχρεωτικά με κατ’ ελάχιστο 6μηνη ασφάλιση του αυτοκινήτου με πληρωμή από τον πελάτη στο πρόγραμμα Auto Protection.

Skoda: Το πρόγραμμα «Skoda Clever Plan» δίνει τη δυνατότητα απόκτησης νέου αυτοκινήτου με προνομιακή χρηματοδότηση, αλλά και με 4 χρόνια εγγύηση και ασφάλεια. 4 νέα προγράμματα απόκτησης αυτοκινήτου, περιλαμβάνονται στο Skoda Clever Plan: Classic Clever, Classic Clever Plus, Auto Clever, Auto Clever Plus. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν 4 χρόνια εγγύηση, ανταγωνιστικό επιτόκιο και ασφάλεια για 4 χρόνια, δυνατότητα προσθήκης service για 4 χρόνια (Classic Clever Plus & Auto Clever Plus), oικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο για 4 χρόνια, ενσωμάτωση των υπηρεσιών στη μηνιαία δόση, προστασία αποπληρωμής δανείου, δυνατότητα επιλογής των υπηρεσιών και του τύπου χρηματοδότησης που επιθυμεί ο πελάτης, διασφαλίζοντας εγγυημένη αξία επαναγοράς στα 4 χρόνια (Auto Clever & Auto Clever Plus).

Karoq new 640a

Volkswagen: Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen 4ALL συνδυάζει ιδανικά ένα ιδιαίτερα οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο για 4 χρόνια, ενσωμάτωση των υπηρεσιών (service, ασφάλιση, επέκταση εγγύησης) μέσα στη μηνιαία δόση, προσυμφωνημένες τιμές για 4 χρόνια που αφορούν σε υπηρεσίες service και επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης, καθώς και προστασία δανείου. Εφόσον επιλεγούν όλα τα παραπάνω, τότε το επιτόκιο είναι μόνο 3,9%, ισχύει ελάχιστη προκαταβολή 30% και εξόφληση σε 48 μήνες.