Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Skoda 2018: Όλα τα νέα μοντέλα που αναμένουμε

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skoda 2018: Όλα τα νέα μοντέλα που αναμένουμε

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Skoda 2018: Όλα τα νέα μοντέλα που αναμένουμε

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Skoda το 2017 ολοκλήρωσε επιτυχημένα την εξάπλωση της γκάμας της με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα. Πλέον, το 2018 η εταιρεία θα δώσει περισσότερη έμφαση στο «συναίσθημα» των αυτοκινήτων της, ενισχύοντας περαιτέρω τους τομείς της σχεδίασης και των επιδόσεων. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η περσινή χρονιά για την Skoda ήταν πολύ σημαντική αφού η εταιρεία λάνσαρε τόσο το μεσαίο SUV Kodiaq όσο και το μικρομεσαίο Karoq, αποκτώντας μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην πλέον αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτων παγκοσμίως. Παράλληλα, η Skoda ανανέωσε την Octavia, ώστε να της προσφέρει ακόμη περισσότερα εφόδια για να συνεχίσει την επιτυχημένη της εμπορική πορεία.

Το 2018 από την άλλη η Skoda θα δώσει περισσότερη έμφαση στην ενίσχυση του συναισθήματος των μοντέλων της, μέσω της παρουσίασης νέων αυτοκινήτων που θα δώσουν έμφαση στο design και στις επιδόσεις.

Έτσι, αρχικά τον Μάρτιο θα έχουμε το λανσάρισμα την πιο «offroad» έκδοσης του Kodiaq, του νέου Kodiaq Scout, ενώ τον Ιούνιο αναμένουμε και την πιο σπορτίφ έκδοση Sportline, που ξεχωρίζει με τις αισθητικές της βελτιώσεις, Από το δεύτερο μισό της χρονιάς αναμένεται να παρουσιαστεί έκδοση Scout και για το Karoq.

Advertisement
Advertisement

Kodiaq Scout 640

Τον Νοέμβριο η Skoda θα λανσάρει την πιο σπορ επιλογή του Karoq, το νέο Karoq RS, ενώ μέχρι τα τέλη της χρονιάς δεν αποκλείεται να έχουμε αντίστοιχη επιλογή και για το Kodiaq. Είναι δεδομένο ότι οι εκδόσεις RS θα τονίσουν τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά των SUV της εταιρείας, ενώ δεν αποκλείεται εκτός από βενζινοκίνητη έκδοση να έχουμε και diesel επιλογή. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Τέλος, τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η εταιρεία θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γενιά της Fabia. Το μοντέλο θα δώσει έμφαση στην αισθητική ενίσχυση κυρίως του εμπρόσθιου τμήματός του. Αναμένεται το λανσάρισμά του στην Ελλάδα να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Advertisement

Fabia-fl-teaser-640