Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η online ασφάλιση…

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η online ασφάλιση…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η online ασφάλιση…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ολοένα και περισσότεροι Ελληνες στρέφονται στην on line ασφάλιση, με μία εταιρεία να είναι ο leader αυτής, αλλάζοντας ουσιαστικά σελίδα στον τρόπο ασφάλισης…

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για την Anytime η οποία με την εγγύηση της Interamerican κινεί τα νήματα στoν κλάδο της online ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις. Η ψηφιακή εποχή που διανύουμε δεν θα μπορούσε να αφήσει στο «απυρόβλητο» τον τομέα της ασφάλισης. Εκεί, τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες και ανεξάρτητοι brokers που επιδιώκουν να αποσπάσουν μερίδια αγοράς έναντι του «παραδοσιακού» τρόπου ασφάλισης. Πώς όμως ξεκίνησε αυτή η νέα τάση στην Ελλάδα;

Το συγκεκριμένο project ξεκίνησε πιλοτικά το 2006 από την Interamerican και το 2011 είχαμε το πρώτο online συμβόλαιο από το Anytime που έχει τον τίτλο της πρώτης direct ασφάλισης στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, η Anytime συνεχίζει να παρέχεται από την Interamerican που κατέχει τη 2η θέση σε μερίδιο της συνολικής ελληνικής ασφαλιστικές αγοράς. Οι «ηλεκτρονικοί» πελάτες της εταιρείας υπολογίζονται περίπου στους 300.000 και οι δραστηριότητές της έχουν δημιουργήσει 150 νέες θέσεις εργασίας.

Aσφάλιση από την Anytime

Με απλά βήματα, τα οποία σε καθοδηγούν καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει εύκολα μέσα σε 5 λεπτά, ακόμη και άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία. Παράλληλα, η online υπηρεσία «My anytime» δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί το συμβόλαιό του 24 ώρες το 24ωρο, να πληρώνει το συμβόλαιό του, να βλέπει προσφορές από τις οποίες μπορεί να επωφεληθεί, αλλά και να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις.

Advertisement

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκτός της ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης που μπορεί να βρει κάποιος, η Anytime προσφέρει και άλλες καινοτόμες υπηρεσίες, όπως προγράμματα ασφάλισης με το χιλιόμετρο (το πρώτο πρόγραμμα τηλεματικής στην Ελλάδα), που απευθύνονται σε πελάτες που οδηγούν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Πρόκειται για ένα σύστημα ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό που η Anytime ξεκίνησε 1η στην Ελλάδα. Αφορά τους οδηγούς εκείνους είτε που δεν διανύουν πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους είτε έχουν ένα δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο και δεν χρησιμοποιούν συχνά, επομένως δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν ασφάλιστρα ενός έτους. Εντός του Ιουλίου θα «κυκλοφορήσει» και το Buy the mile 2 προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες σε εκείνους που θα το επιλέξουν.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας (κάντε ΚΛΙΚ εδώ) μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την online ασφάλιση του αυτοκινήτου σας.

Advertisement