Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Σαρδηνίας: Στον Ogier η ΕΔ1

Ελλάδα 21:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC Ράλι Σαρδηνίας: Στον Ogier η ΕΔ1

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Σαρδηνίας: Στον Ogier η ΕΔ1

ΑΓΩΝΕΣ

Με το δεξί ξεκίνησε την προσπάθεια κατάκτησης της τέταρτης νίκης του στο Ράλι Σαρδηνίας o παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier. Ο οδηγός της M-Sport ήταν ταχύτερος όλων στην εναρκτήρια υπέρ-ειδική διαδρομή του έβδομου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Προφανώς λίγη σημασία έχουν οι χρόνοι σε μία διαδρομή μόλις δύο χιλιομέτρων όπου οι μονομάχοι του παγκοσμίου πρωταθλήματος κονταροχτυπήθηκαν σε ζευγάρια. Όμως από ψυχολογικής πλευράς, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο Γάλλος που μετά την Πορτογαλία, βρίσκεται 19 πόντους πίσω από τον Thierry Neuville!

Οι δυο του βγήκαν μαζί στην υπέρ-ειδική, υπό βροχή, με το Ford Fiesta να επικρατεί του Hyundai i20 Coupe WRC κατά επτά δέκατα του δευτερολέπτου. Οι προαναφερθέντες πλασαρίστηκαν στις θέσεις 1 και 3, με έναν άλλο οδηγό της κορεάτικης μάρκας, τον Andreas Mikkelsen, να σημειώνει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο. Ο Νορβηγός ήταν μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Ogier.

Advertisement
Advertisement

Με τη βροχή να πέφτει ακατάπαυστα, τα δεδομένα σίγουρα αλλάζουν σε ένα ράλι που αποτελείται από σκληρές χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει δύο loop τεσσάρων ειδικών διαδρομών, με ενδιάμεσο service στο Alghero και συνολικά 124.18 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

lappi-sardinia18-rbpool-a640