Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μεξικού: Με φόρα o Neuville (video)

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC Ράλι Μεξικού: Με φόρα o Neuville (video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μεξικού: Με φόρα o Neuville (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη του στο Ράλι Σουηδίας, ο Thierry Neuville σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην πρώτη υπέρ-ειδική του Ράλι Μεξικού, που αποτελεί τον τρίτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά τον πάγο και το χιόνι, η δράση μεταφέρεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τις σκληρές χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Αν και υπάρχουν και ασφάλτινες δοκιμασίες, όπως η Monster Street Stage με την οποία άνοιξε η αυλαία. Η υπέρ-ειδική δηλαδή της Πέμπτης, που απλωνόταν στους δρόμους του Γκουαναχουάτο και είχε μήκος 2.53 χιλιόμετρα.

Μπροστά σε χιλιάδες θεατές μιας και οι Μεξικανοί δημιουργούν πάντα εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ήταν ο Neuville αυτός που όχι μόνο πρώτευσε με το Hyundai i20 Coupe WRC αλλά ήταν και 1.9 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον πλησιέστερο αντίπαλο. Διαφορά σημαντική για μία τόσο μικρή ειδική διαδρομή.

Advertisement
Advertisement

«Είναι πολύ καλή αργή αλλά προφανώς θα είναι δύσκολο τριήμερο», παραδέχθηκε ο Βέλγος. Ακολούθησε ο Ott Tanak με το Toyota Yaris WRC και ο Sebastien Ogier με το Ford Fiesta WRC της M-Sport.

Σήμερα η δράση μεταφέρεται ανατολικά της Λεόν, με τα πληρώματα να καλύπτουν δύο πανομοιότυπα  loop τριών χωμάτινων ειδικών και τριών ασφάλτινων σπριντ. Δείτε το video preview του τρίτου γύρου της σεζόν πατώντας play…