Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Πως ο Loeb κατέληξε στο χαντάκι (video)

Ελλάδα 9:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Πως ο Loeb κατέληξε στο χαντάκι (video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Πως ο Loeb κατέληξε στο χαντάκι (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά το κλαταρισμένο ελαστικό που του στέρησε μία θέση στο βάθρο στο Μεξικό, στον Γύρο Κορσικής ο Sebastien Loeb είχε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα, με την επιστροφή του στην ενεργό δράση στο WRC να αποδεικνύεται πως δεν είναι βόλτα στο πάρκο.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instragram.com/SeitanF1)

Παρότι στην αγαπημένη του άσφαλτο, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε εκτός δρόμου μόλις στη δεύτερη ειδική διαδρομή. Συγκεκριμένα 400 μέτρα από το ξεκίνημα της μήκους 13.55 χιλιομέτρων Piedigriggio-Pont de Castirla 1.

Ο Αλσατός δεν κατάφερε να πάρει σωστά μία αριστερή στροφή και έστειλε το Citroen C3 WRC σε ένα χαντάκι, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης για το υπόλοιπο του σκέλους. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ούτε αυτός, ούτε ο συνοδηγός του Daniel Elena.

Advertisement
Advertisement

Ενώ στο video που σας παραθέτουμε μπορείτε να δείτε από διάφορες οπτικές γωνίες την άτυχη στιγμή του Loeb, να σημειώσουμε πως επανεκκίνησε την επόμενη ημέρα, κέρδισε συνολικά τρεις ειδικές διαδρομές και έφυγε από την Κορσική με τους τέσσερις βαθμούς της δεύτερης θέσης στην Power Stage.

Πάντως σε δηλώσεις του μετά το συμβάν, παρουσιάστηκε αιφνιδιασμένος: «Δεν έχω συνηθίσει να έχω τέτοια λάθη στην άσφαλτο. Συνήθως σε αυτό το οδόστρωμα πηγαίνω πολύ γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρω. Το να κάνω ένα τόσο ανόητο λάθος, με ξάφνιασε».

Δείτε λοιπόν το λάθος, πατώντας play…

Advertisement