Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Οι… τρομάρες του Tanak (video)

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Οι… τρομάρες του Tanak (video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Οι… τρομάρες του Tanak (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ott Tanak είχε κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση και είχε φτάσει μία ανάσα από τη νίκη σε ράλι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Όμως όσες φορές πριν το Ράλι Ιταλίας Σαρδηνίας είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση, πάντα κάτι πήγαινε στραβά στο τέλος και έχυνε την καρδάρα με το γάλα. Όπως θα δείτε στο video, το ίδιο παραλίγο να συμβεί και τώρα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ο Εσθονός οδηγός της M-Sport μπήκε στην πρώτη ειδική του τελευταίου σκέλους του έβδομου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος με προβάδισμα 24.3 δευτερολέπτων έναντι του Jari-Matti Latvala της Toyota.

Όμως μία τρύπα στο Ford Fiesta WRC που οδηγούσε, είχε ως αποτέλεσμα αυτό να γεμίζει με σκόνη, περιορίζοντας την ορατότητά του. Έχασε μία διασταύρωση καταλήγοντας σε θάμνους αλλά ευτυχώς για εκείνον, απλά έχασε λίγο χρόνο. Όχι τη νίκη.

Advertisement
Advertisement

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Όπως θα δείτε, κάποια στιγμή χτυπήθηκε και από μία κοτρόνα που όμως προσγειώθηκε στο καπό του αγωνιστικού του, με τη ζημιά να περιορίζεται, και να μη του στερεί την παρθενική του νίκη στη σεζόν (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Δείτε το παραλίγο δράμα του Tanak, πατώντας play…