Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Sainz εναντίον Sainz με Speedcar!

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Sainz εναντίον Sainz με Speedcar!

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Sainz εναντίον Sainz με Speedcar!

ΑΓΩΝΕΣ

To όνομά Sainz αποτελεί θρύλο στον κόσμο των αγώνων! Ξεκίνησε με το μύθο του Carlos που κατέκτησε δύο τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αλλά και μία (έως τώρα) νίκη στο Ράλι Ντακάρ και συνεχίζεται και από τον γιο του Carlos Jr, που αποτελεί έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους οδηγούς στη Formula 1! Ποιος εκ των δύο όμως είναι καλύτερος;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στην πραγματικότητα τέτοιος… απολογισμός μπορεί να γίνει μόνο στο φινάλε της καριέρας και των δύο. Και πάλι ελεγχόμενα, μιας και εκπροσωπούν διαφορετικές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, για πρώτη φορά, πατέρας και υιός μονομάχησαν, σε μία εντυπωσιακή κόντρα με kartcross!

Το σενάριο έχει ως εξής: εν μέσω… πρωινού, ο 23χρονος που προέρχεται από την 4η θέση στο Grand Prix Σιγκαπούρης, αποτέλεσμα που ήταν το καλύτερο στην έως τώρα καριέρα του στην F1, χαρακτηρίζει «εύκολα» όσα βλέπουν στην TV να κάνει ένας οδηγός ράλι. Και ο μπαμπάς, απευθύνει πρόσκληση/πρόκληση!

Advertisement
Advertisement

Οι δύο Sainz μονομαχούν σε μία εντυπωσιακή χωμάτινη διαδρομή που έστησε η Red Bull κοντά στη Μαδρίτη, έχοντας δύο Speedcar XTREM 1000 κ.εκ. απόδοσης 170 ίππων στη διάθεσή τους.

Ποιος λέτε να βγήκε νικητής; Η απάντηση στο video που ακολουθεί…