Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Οι δοκιμές της θηριώδους BMW M8 GTE

Ελλάδα 15:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Οι δοκιμές της θηριώδους BMW M8 GTE

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Οι δοκιμές της θηριώδους BMW M8 GTE

ΑΓΩΝΕΣ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA (γνωστό ως WEC) βρίσκεται στα μισά του δρόμου για τη σεζόν που διανύουμε, ωστόσο οι κατασκευαστές δουλεύουν ήδη πυρετωδώς για το πρωτάθλημα του 2018!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ανάμεσά τους και η BMW που από την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα κατέβει στις πίστες με ένα νέο αυτοκίνητο: την M8 GTE! Ένα τέρας που έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές, από τις οποίες προέρχεται το εντυπωσιακό video που ετοίμασαν οι Βαυαροί και σας παραθέτουμε.

Η «Γερμανίδα» είναι άγρια αλλά καμουφλαρισμένη και κάνει δοκιμές στο Eurospeed Λάουσιτζρινγκ, πίστα που χρησιμοποιείται κυρίως για το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού. Αυτές πραγματοποιήθηκαν στα μέσα Ιουλίου και το κόκπιτ μοιράστηκαν δύο οδηγοί που ξέρουν καλά αυτή την αγωνιστική διαδρομή: ο Maxime Martin που τρέχει και φέτος στο DTM και ο πολύπειρος Martin Tomczyk που μετά 16 σεζόν στο θεσμό, φέτος έχει στραφεί σε αγώνες αντοχής.

Advertisement
Advertisement

Συμμετέχει μάλιστα στο WeatherTech SportsCar Championship με τη BMW Team RLL, ένα θεσμό παρόμοιο του WEC που αφορά όμως μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έτσι η M8 GTE θα είναι το νέο του… γραφείο!

To νέο αγωνιστικό μοντέλο της γερμανικής μάρκας ακόμα κάνει γύρους με έντονο καμουφλάζ και ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί τεχνικά χαρακτηριστικά. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο, στον 24ωρο αγώνα της Ντεϊτόνα ενώ θα το δούμε και στις 24 ώρες του Μαν.

Προς το παρόν, δείτε το εν δράσει στις δοκιμές που έγιναν τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα! Περισσότερα, πατώντας play!

Advertisement