Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Rossi

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Rossi

NEWSMOTO

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Rossi

NEWSMOTO

Μόνο μία νύχτα έμεινε στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση στο δεξί του πόδι ο Valentino Rossi, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του, Yamaha, πήρε ήδη εξιτήριο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε με Enduro νεαρούς αναβάτες. Η  επέμβαση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και σήμερα, ο Ιταλός πήρε εξιτήριο στις 10 το πρωί.

Πέραν των ευχαριστιών προς το προσωπικών των νοσοκομείων ‘Ospedale Civile di Urbino’ και ‘Ospedali Riuniti di Ancona’, η ανακοίνωση της ιαπωνικής ομάδας του MotoGP, περιελάμβανε και δηλώσεις του 38χρονου.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά, ο Rossi είπε:

«Πέρασα μία καλή νύχτα, κοιμήθηκα και σήμερα το πρωί ένιωθα καλά. Οι γιατροί με επισκέφτηκαν και έδωσαν την έγκρισή τους να πάω σπίτι, όπου θα μπορέσω να ξεκουραστώ περισσότερο. Θα ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό την διαδικασία αποθεραπείας και πρώτα θα δω πως αντιδρά το σώμα μου και μετά θα πάρω όποιες αποφάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλο το προσωπικό του ’Ospedali Riuniti‘ στην Ανκόνα όσο και το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Ουρμπίνο, την υπηρεσία 118 και όλους τους φίλους που με επισκέφτηκαν. Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».

assen17-rossi-d640