Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

Θα γυρίσει στο DTM o Wehrlein;

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα γυρίσει στο DTM o Wehrlein;

DTM

Θα γυρίσει στο DTM o Wehrlein;

DTM

Σε αδιέξοδο φέρεται να έχει βρεθεί ο Pascal Wehrlein που όλα δείχνουν πως το 2018 θα μείνει εκτός του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Ως αποτέλεσμα, ο Γερμανός εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του στο DTM.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά τη διεύρυνση της συνεργασίας της Sauber με τη Ferrari, ήταν αναμενόμενο ο Wehrlein να βρεθεί εκτός κάδρου, μιας και είναι «προστατευόμενος» της Mercedes.

Το όνομά του «έπαιξε» λίγο και για τη Williams και παρότι η βρετανική ομάδα ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του αντικαταστάτη του Felipe Massa, οι Sergey Sirotkin, Daniil Kvyat και Robert Kubica φέρονται να είναι πιο ψηλά από τον νεαρό οδηγό στη λίστα. Ενώ και στην κούρσα… διαδοχής ενός εκ των Lewis Hamilton ή Valtteri Bottas στην εργοστασιακή ομάδα της Mercedes το 2019, ο Wehrlein βλέπει πλέον για τα καλά την πλάτη του Esteban Ocon.

Advertisement
Advertisement

Σκούρα λοιπόν τα πράγματα σε ότι αφορά στην καριέρα του 23χρονου, που όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο θεσμό που τον ανέδειξε. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015 έγινε ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού.

Όμως και πάλι, με τη Mercedes να αποχωρεί από το DTM στο τέλος του 2018 για να επικεντρωθεί στην εμπλοκή της στη Formula E, αυτό το πλάνο δεν θα αποτελεί παρά μία προσωρινή λύση.