Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τατόι: Αναβιώνουν οι αγώνες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τατόι: Αναβιώνουν οι αγώνες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο

ΑΓΩΝΕΣ

Τατόι: Αναβιώνουν οι αγώνες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο

ΑΓΩΝΕΣ

Στην τελική ευθεία έχουν μπεί οι προετοιμασίες των οργανωτών, για τον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων του Τατοΐου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Πυρετώδεις προετοιμασίες απόψε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Με την επίβλεψη της ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ, οι συστοιχίες των χιλιάδων ελαστικών τα οποία ορίζουν την πίστα, βάφονται στα χρώματα που θα προσελκύουν εύκολα το μάτι των οδηγών, ώστε η προσπάθειά τους να επικεντρώνεται στην ταχύτητά τους, προς ευχαρίστηση των θεατών.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, ώστε να λύνει τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται ακαριαία με στόχο την επιτυχία του αγώνα ο οποίος αναβιώνει μετά από 35 χρόνια, αποδεικνύοντας οτι η θέληση νικά κάθε εμπόδιο. Οι δημοσιογράφοι και κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια, έχουν προγραμματίσει τις μεταδόσεις τους. Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας μέρος του αγώνα, την Κυριακή από τις 12:30 ως τις 14:00.

Advertisement
Advertisement

tatoi-simetoxes-a640tall

Οι χορηγοί οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στην υλοποίηση της αναβίωσης του θρυλικού αγώνα ταχύτητας στο Τατόϊ, με κορυφαία την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, νιώθουν πλέον τον παλμό των θεατών που θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία και την αδρεναλίνη του αγώνα. Υπάρχουν 70 συμμετοχές αριθμός ρεκόρ για αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος.

tatoi-simetoxes-b640tall

Advertisement

Οι θεατές μπορούν να φτάσουν στο Τατόϊ, είτε με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, είτε με ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία θα παρκάρουν δωρεάν μέσα στο αεροδρόμιο. Η προπώληση των εισητηρίων γίνεται μέσα από το viva.gr και με έκπτωση 20% στα απλά. Οι τιμές των εισητηρίων αρχίζουν από 5 ευρώ για φοιτητές και μαθητές, πηγαίνουν στα 10 ευρώ για τα απλά και 15 ευρώ για τα εισητήρια στην εξέδρα της μεγάλης ευθείας. Όλα τα παιδιά έως και 12 ετών, τα ΑΜΕΑ και οι άνεργοι με επίδειξη θεωρημένης κάρτας, έχουν δωρεάν είσοδο.

tatoi-track640short

Advertisement

Η διαδρομή μέσα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου.

Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00 το πρωί της Κυριακής. Το Σάββατο θα γίνουν χρονομετρημένες δοκιμές.