Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Συνεχίζει στη EuroF3 ο Schumacher Jr

Ελλάδα 4:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζει στη EuroF3 ο Schumacher Jr

ΑΓΩΝΕΣ

Συνεχίζει στη EuroF3 ο Schumacher Jr

ΑΓΩΝΕΣ

Για δεύτερη χρονιά ο γιος του σπουδαίου Michael Schumacher, Mick, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Formula 3, αγωνιζόμενος ξανά με τα χρώματα της Prema Powerteam.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η ιταλική ομάδα είναι μία από τις καλύτερες στην κατηγορία ενώ την ξέρει και καλά αφού με δικά της μονοθέσια ήταν το 2016 δεύτερος στη γερμανική και την ιταλική Formula 4. Και φυσικά, έχει στενούς δεσμούς με τη Ferrari.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως για αυτή τρέχουν τρία μέλη της ακαδημίας της Scuderia, οι Guan Yu Zhou, Marcus Armstrong και Robert Shwartzman, ενώ την πεντάδα οδηγών συμπληρώνει ο Ralf Aron.

Advertisement
Advertisement

«Ο ανταγωνισμός στη Formula 3 είναι μεγάλος, μαθαίνεις πολλά μαχόμενος σε αυτό το επίπεδο. Γι’ αυτό και ανυπομονώ να αγωνιστώ άλλη μία σεζόν εδώ. Το γεγονός πως θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με μία επαγγελματική ομάδα όπως η Prema, μπορεί να με βοηθήσει να βελτιωθώ. Είναι ιδανική ομάδα για να τρέχεις για λογαριασμό της. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές μαζί. Θέλω να μάχομαι στην κορυφή με τους καλύτερους οδηγούς του θεσμού», είπε ο Schumacher.

Από την πλευρά της Prema, ο διευθυντής της Rene Rosin πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τον Mick μαζί μας και το 2018. Πέρυσι είχε μία πρώτη σεζόν γεμάτη προκλήσεις, ανεβαίνοντας κατηγορία από τη Formula 4 αλλά έδειξε πως έχει τεράστιες προοπτικές. Περιμένουμε να είναι πολύ καλύτερος φέτος».

Advertisement

Πέρυσι ο 18χρονος Γερμανός ήταν 12ος στην τελική βαθμολογία, έχοντας ανέβει μία φορά στο βάθρο, στη Μόντσα, ενώ είχε σημειώσει τον ταχύτερο γύρο στο Macau Grand Prix.