Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στο Λουτράκι το διεθνές Hellenic Regularity Rally

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Λουτράκι το διεθνές Hellenic Regularity Rally

ΑΓΩΝΕΣ

Στο Λουτράκι το διεθνές Hellenic Regularity Rally

ΑΓΩΝΕΣ

Στις αρχές Μαΐου, η πόλη του Λουτρακίου που επί σειρά ετών αποτέλεσε επίκεντρο του Ράλι Ακρόπολις, θα υποδεχθεί ένα ακόμη ξεχωριστό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Ο λόγος για το διεθνές Hellenic Regularity Rally, που αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Επάθλου των Ιστορικών Regularity Ράλι της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού (FIA), καθώς και τον τρίτο γύρο του αντίστοιχου Ελληνικού Πρωταθλήματος της ΟΜΑΕ.

Ο αγώνας θα είναι διήμερος, και θα περιλαμβάνει πάνω από 22 ειδικές διαδρομές στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο και την Δυτική Αττική και τουλάχιστον 50 χρονομετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές από τις διαδρομές του αγώνα έχουν χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν στο Ακρόπολις, το οποίο ως γνωστόν είχε κέντρο του το Λουτράκι από το 2009 έως και το 2015.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η διαδρομή με συνολικό μήκος πάνω από 300 χιλιομέτρων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναδείξει τουριστικά και πολιτιστικά την περιοχή, αφού μεταξύ άλλων περνά από την Επίδαυρο, τις Μυκήνες και το Ηραίον.

H εκκίνηση του Hellenic Regularity Rally θα δοθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 12:00 στον Ισθμό της Κορίνθου ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στις 13:30 στο Λουτράκι, το οποίο θα είναι άλλωστε και η έδρα του αγώνα.