Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Ταχύτερος ο Sainz, παραμένει μπροστά ο Peterhansel

Ελλάδα 6:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Ταχύτερος ο Sainz, παραμένει μπροστά ο Peterhansel

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Ταχύτερος ο Sainz, παραμένει μπροστά ο Peterhansel

ΑΓΩΝΕΣ

Η έκτη ειδική διαδρομή του φετινού Ράλι Ντακάρ, αποτέλεσε άλλη μία ατελείωτη ημέρα στην έρημο και τα βουνά, την τελευταία του φετινού αγώνα στα εδάφη του Περού. Ο Carlos Sainz πήρε την ΕΔ αλλά ο teammate του στην Peugeot, Stephane Peterhansel, διατηρεί τα ηνία στη γενική κατάταξη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με αυτή την επιτυχία ο Sainz πλησίασε στην κατάταξη τον Γάλλο και οι υψηλών ταχυτήτων διαδρομές που ακολουθούν στη Βολιβία θα ταιριάξουν περισσότερο στο δικό του οδηγικό στιλ. Πίσω από τους δύο οδηγούς της Peugeot, πλασαρίστηκαν τα Toyota Hilux των Nasser Al-Attiyah και Giniel de Villiers.

Στις μοτοσυκλέτες η κακοκαιρία οδήγησε στη ματαίωση του πρώτου μέρους της ειδικής, συμπεριλαμβανομένου και ενός κομματιού που θα ανέβαζε τους αναβάτες σε υψόμετρο 4.700 m! Ο Antoine Meo της KTM σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, ύστερα από μάχη με τον Kevin Benavides που παρότι ηττήθηκε σε αυτή, εκτόπισε από την κορυφή της γενικής κατάταξης τον Ολλανδό Adrien van Beveren (Yamaha).

Στα Quad ταχύτερος όλων ήταν ο Αργεντινός Jeremías González Ferioli, μπροστά από τον συμπατριώτη του Pablo Copetti και τον Παραγουανό Nelson Sanabria. Ο Ignacio Casale ήταν τέταρτος αλλά διατηρεί το τεράστιο προβάδισμά του στη γενική κατάταξη.

Advertisement

Στην κατηγορία των φορτηγών πρώτευσε ο Αργεντινός Federico Villagra αλλά ο έκτος Edouard Nikolaev διατηρεί μεγάλο προβάδισμα.