Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ7

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ7

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ7

ΑΓΩΝΕΣ

To δεύτερο μέρος του τεσσαρακοστού Ράλι Ντακάρ ξεκίνησε με τη διεξαγωγή της έβδομης ειδικής διαδρομής, που ξεκίνησε από τη Λα Παζ και ολοκληρώθηκε στο Ουγιούνι της Βολιβίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ήταν μία μαραθώνια ειδική διαδρομή, 425 χρονομετρημένων χιλιομέτρων, με άλλα 301 χιλιόμετρα απλής διαδρομής. Το υψόμετρο ανέβηκε μέχρι τα 4500 μέτρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 8 έως τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Το βίντεο ξεκινά με όμορφες εικόνες από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν αρχίσει η δράση με την κατηγορία των δύο τροχών, πως ο Adrien Van Beveren «προσπέρασε» στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης τον Kevin Benavides αλλά και δηλώσεις του Ολλανδού για το πως κύλησε η έβδομη ειδική. Παράλληλα, την πτώση που παραλίγο να θέσει εκτός αγώνα τον νικητή της ΕΔ7 Joan Barreda Port αλλά και τη δυσκολία του ακόμα και να περπατήσει μετά τον τερματισμό.

Advertisement
Advertisement

Στους δύο τροχούς το 5λεπτο video επικεντρώνεται στον Stephane Peterhansel που ήταν ο πρωταγωνιστής για τους λάθος λόγους. Ο Γάλλος που έχασε 1 ώρα και 45 λεπτά έχοντας προκαλέσει ζημιές στην πίσω ανάρτηση του Peugeot 3008DKR Maxi μιλάει και για όσα συνέβησαν στα εδάφη της Βολιβίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ομαδική προσπάθεια στο σημείο του ατυχήματος, στο 186ο χιλιόμετρο της ειδικής, όπου ο Cyril Despres σταμάτησε και βοήθησε τον teammate του, τόσο στις εργασίες όσο και με εξαρτήματα. Όσο για τον τρίτο της παρέας, Carlos Sainz, πήρε μία άνετη νίκη που τον φέρνει κοντά στην επιτυχία στο θρυλικό αγώνα και μιλάει για αυτή.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement

Μπορεί να διαβάσετε αναλυτικά τι συνέβη στην ΕΔ7 πατώντας εδώ.

Advertisement