Ράλι Ντακάρ 2017: Τα video highlights της ΕΔ5 | NewsAuto.gr
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ 2017: Τα video highlights της ΕΔ5

Τα πράγματα έχουν «σκουρύνει» για τα καλά για πληρώματα και αναβάτες στο Ράλι Ντακάρ 2017. Η συμπλήρωση πέντε ημερών δράσης, έχει ως απολογισμό ηχηρές εγκαταλείψεις και συνεχείς ανατροπές στις γενικές κατατάξεις!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Διαβάστε εδώ ακριβώς τι συνέβη στη διαδρομή από την Τουπίζα προς το Ορούρο της Βολιβίας που μειώθηκε κατά το ήμισυ λόγω κακοκαιρίας και δείτε στο video που σας παραθέτουμε και συμπεριλαμβάνει όλα όσα έγιναν στην πέμπτη ειδική διαδρομή του επικού αγώνα στη Λατινική Αμερική.

Μάχες σε λασπωμένες διαδρομές, συνεχείς προσπάθειες προσανατολισμού, όμορφα πλά από μαγευτικά σκηνικά στη Βολιβία, πως τροποποιήθηκε η διαδρομή και πως διαμορφώθηκαν οι κατατάξεις. On board πλάνα από την προσπάθεια του Mikko Hirvonen αλλά και πως ο Stephane Peterhansel πέρασε στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Στις μοτοσυκλέτες, πόσο δύσβατα ήταν τα αγωνιστικά τερέν, που έφταναν ακόμα και σε ύψος 3800 μέτρων, δηλώσεις του πρωτοπόρου της κατάταξης Sam Sunderland και φυσικά πόσο δύσκολο για να τους αναβάτες ήταν να σταθούν όρθιοι.

Περισσότερα πατώντας play…

Log In or Create an account