Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πάει στην Toyota o Tanak!

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάει στην Toyota o Tanak!

ΑΓΩΝΕΣ

Πάει στην Toyota o Tanak!

ΑΓΩΝΕΣ

Κίνηση ματ στην προσπάθειά της να κατακτήσει την κορυφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι πραγματοποίησε η Toyota που στρατολογεί ενόψει της σεζόν του 2018 τον άκρως ταλαντούχο Ott Tanak!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Εσθονός αποτελεί την αποκάλυψη της σεζόν που διανύουμε, κέρδισε με την M-Sport τα ράλι Ιταλίας και Γερμανίας και είναι δεύτερος στη βαθμολογία πίσω από τον teammate του, Sebastien Ogier. Υπήρχε καιρό τώρα η φημολογία πως θα μπορούσε να αφήσει το Ford Fiesta WRC για το Toyota Yaris WRC και να που τελικά επιβεβαιώνεται.

Ο 30χρονος θα έχει πλήρες πρόγραμμα με την ιαπωνική ομάδα καθώς θα τρέξει και στους 13 γύρους του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018. Θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Φινλανδούς Jari-Matti Latvala και Esapekka Lappi, ενώ η έλευσή του θέτει εκτός ομάδας τον Juho Hänninen.

Advertisement
Advertisement

Όχι όμως και τον συνοδηγό του τελευταίου, τον Kaj Lindström, που αρχής γενομένης από Ράλι Αυστραλίας που διεξάγεται στις 16-19 Νοεμβρίου με το οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν, αναλαμβάνει το ρόλο του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας! Θέση που έχει μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Jarmo Lehtinen.

Η αποχώρηση του Tanak αποτελεί ισχυρό πλήγμα για την ιδιωτική συμμετοχή της M-Sport, ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται πολύ πιθανό να χάσει και τον Ogier, που φημολογείται πως μπορεί να επιστρέψει στην εργοστασιακή ομάδα της Citroen.

Αυτό θα είναι το νέο "γραφείο" του Tanak

Αυτό θα είναι το νέο “γραφείο” του Tanak