Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όλα για τον τίτλο η Ford

Ελλάδα 20:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα για τον τίτλο η Ford

ΑΓΩΝΕΣ

Όλα για τον τίτλο η Ford

ΑΓΩΝΕΣ

Η ομάδα της Ford Chip Ganassi Racing βρίσκεται στο Μπαχρέιν για τον τελευταίο και πιο συναρπαστικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής 2016 της FIA.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, το Ford GT παραμένει στο κυνήγι του τίτλου των ομάδων στην κατηγορία GTE Pro, αν και οι τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς (Balance of Performance) θα δυσκολέψουν το στόχο. Οι Andy Priaulx και Harry Tincknell, θα πρέπει να τερματίσουν μπροστά από την Aston Martin που είναι στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή, προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν, καθώς οι Ferrari ακόμα ακολουθούν, όπως και το έτερο Ford GT της ομάδας με το δίδυμο Stefan Mücke και Olivier Pla, που θα πιέσει δυνατά για μία πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν.

Advertisement
Advertisement

«Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι στην πρώτη μας σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής θα φτάναμε στο τελευταίο αγώνα με πολλές πιθανότητες για τον τίτλο των ομάδων;» δήλωσε ο Dave Pericak, global director της Ford Performance.

«Οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν απίστευτοι για την ομάδα. Η πίστα του Fuji μας ταίριαζε αλλά η νίκη στη Σαγκάη ήταν ακόμα πιο γλυκιά γιατί απαιτούσε μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν πολύ συναρπαστικό τελικό στο Μπαχρέιν», τόνισε.