Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O «Κύριος Ντακάρ» μιλάει για τη νίκη του

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O «Κύριος Ντακάρ» μιλάει για τη νίκη του

ΑΓΩΝΕΣ

O «Κύριος Ντακάρ» μιλάει για τη νίκη του

ΑΓΩΝΕΣ

Τελικά ο αριθμός #13 αποδείχθηκε πως μόνο γρουσούζικος δεν είναι για τον Stephane Peterhansel, που κυριαρχώντας στο φετινό Ράλι Ντακάρ έφτασε ισάριθμες νίκες (7 στην κατηγορία των αυτοκινήτων και 5 στην κατηγορία των μοτοσυκλετών).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Μία επιτυχία για την οποία κόπιασε, αφού επί δύο εβδομάδες κονταροχτυπιόταν με τον teammate του στην Team Peugeot Total, Sebastien Loeb. Λίγο μετά το βάθρο όπου πανηγύρισε αυτή την επιτυχία, ο Γάλλος περιέγραψε τη διαδρομή προς το νέο θρίαμβο.

«Στην αρχή μαχόμασταν με 6 ή 7 οδηγούς αλλά μετά από ένα διάστημα, μείναμε τέσσερις να διεκδικούμε τη νίκη. Την τελευταία εβδομάδα, μόνο δύο, ο Seb κι εγώ. Μονομαχήσαμε σκληρά και στο τέλος πήρα τη νίκη αλλά στις λεπτομέρειες. Μάλλον σφράγισα τη νίκη την Παρασκευή, όταν ο Seb είχε ένα κλατάρισμα. Αυτή η επιτυχία ήρθε λόγω εμπειρίας. Κάποιες στιγμές ήξερα πως δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω, άρα απλά του άνοιγα το δρόμο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Δεν υπήρχαν team orders, απλά μία μονομαχία ανάμεσα σε οδηγούς με το ίδιο αυτοκίνητο. Όσο για την 14η νίκη, γιατί όχι;», είπε ο Peterhansel.

Advertisement
Advertisement

Dakar17-SS3-peterhansel-c640