Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Ο Petrucci στη θέση του Lorenzo

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP: Ο Petrucci στη θέση του Lorenzo

NEWSMOTO

MotoGP: Ο Petrucci στη θέση του Lorenzo

NEWSMOTO

Η μεγάλη είδηση σε ότι αφορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP του 2019, αναμφίβολα αφορά τη μεταπήδηση του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Jorge Lorenzo στην εργοστασιακή ομάδα της Honda.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1).

Όμως αυτή η κίνηση-έκπληξη για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ, άφησε κενό στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati που όμως δεν άργησε να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Ισπανού και επόμενο teammate του Andrea Dovizioso.

Αυτός είναι ο επίσης Ιταλός Danilo Petrucci της δορυφορικής της Ducati, Pramac, για λογαριασμό της οποίας τρέχει από το 2015. Μάλιστα από πέρυσι αγωνίζεται με εργοστασιακών προδιαγραφών Desmosedici, πράγμα που αποδείκνυε πως η μάρκα επένδυε πάνω του.

Advertisement
Advertisement

Κι όχι άδικα αφού έχει βρεθεί πέντε φορές στο βάθρο αυτή την περίοδο.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι εργοστασιακός αναβάτης της Ducati – ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την εταιρεία ως δοκιμαστής μοτοσυκλετών παραγωγής. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο 27χρονος που φέτος στη Γαλλία τερμάτισε δεύτερος, ισοφαρίζοντας το καλύτερο πλασάρισμά του σε αγώνα του MotoGP.

RBRing17-petrucci-a640