Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Επίσημα απών από το Μιζάνο ο Rossi

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Επίσημα απών από το Μιζάνο ο Rossi

NEWSMOTO

MotoGP: Επίσημα απών από το Μιζάνο ο Rossi

NEWSMOTO

Όχι πως υπήρχε κάποια αμφιβολία μετά την επέμβαση στο δεξί του πόδι για το κάταγμα κνήμης και περόνης που υπέστη κάνοντας προπόνηση με enduro αλλά ο Valentino Rossi θα είναι και επισήμως απών από το MotoGP του Μιζάνο. TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha εξέδωσε ανακοίνωση που πέραν της αναμενόμενης αυτής επιβεβαίωσης, τόνισε πως ο «Γιατρός» δεν θα αντικατασταθεί από άλλο αναβάτη!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ιαπωνικής ομάδας ανέφερε:

«Η Movistar Yamaha MotoGP Team μετά λύπης της ανακοινώνει πως ο Valentino Rossi δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο επικείμενο Gran Premio Tribul Mastercard di San Marino e della Riviera di Rimini, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha θα αγωνιστεί στον 13ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP του 2017 με μοναδικό αναβάτη τον Maverick Viñales.
Όλη η Yamaha εύχεται στον Valentino Rossi ταχεία ανάρρωση και ελπίζει να τον δει ξανά στην YZR-M1 το συντομότερο δυνατό
».

Advertisement
Advertisement

Στόχος του Ιταλού αναβάτη είναι να βρεθεί στο grid του MotoGP της Αραγονίας στις 24 Σεπτεμβρίου. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα. Πιθανότατα η επιστροφή του θα είναι στη μάχη του Μοτέγκι στην Ιαπωνία, που διεξάγεται τρεις εβδομάδες αργότερα.

rossi-argentina17-c640