Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Με Mitsubishi Lancer Evo X η Χαλκιάς Racing στο Ακρόπολις

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με Mitsubishi Lancer Evo X η Χαλκιάς Racing στο Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Με Mitsubishi Lancer Evo X η Χαλκιάς Racing στο Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Έχοντας δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες του Κυπέλλου Χώματος 2017 η Χαλκιάς Racing ετοιμάζεται για το Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017 με νέο αυτοκίνητο. Οι Θέμης Χαλκιάς – Κώστας Κόντος θα οδηγήσουν στον εθνικό μας αγώνα που εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προσμετρά και στο Πανελλήνιο, ένα Mitsubishi Lancer Evo X τελευταίας εξέλιξης και προδιαγραφών ERC2.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι προετοιμασμένο από την Neiksans Rally Sport με έδρα την Λετονία. Πρόκειται για μία πολύ έμπειρη ομάδα σε αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας που μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει και στο PWRC.

Ο Θέμης Χαλκιάς είπε σχετικά: «Στο Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017 θα συμμετάσχουμε με ένα νέο για εμάς αυτοκίνητο, με μία πολύ ικανή ομάδα και φυσικά την υποστήριξη της δικής μας ομάδας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην κατηγορία ERC2 και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στις ειδικές διαδρομές. Παράλληλα για εμάς ο αγώνας θα είναι μία πολύ καλή δοκιμή με το αυτοκίνητο ενόψει της πιθανής απόκτησής του ώστε να συνεχίσουμε με αυτό την εμπλοκή μας στους ελληνικούς αγώνες. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε την πολύ σημαντική βοήθεια των Profarm Φαρμακαποθήκη, Bee Cera Φυσικά Καλλυντικά και Recycling Experts ενώ είμαστε σε αναζήτηση και νέων συνεργατών».

Halkias_Racing_Acropolis_Livery640short

Advertisement
Advertisement

Συμμετοχή: Χαλκιάς Racing
Οδηγός: Θέμης Χαλκιάς
Συνοδηγός: Κώστας Κόντος
Αυτοκίνητο: Mitsubishi Lancer Evo X
Χορηγοί: Profarm Φαρμακαποθήκη, Bee Cera Φυσικά Καλλυντικά, Recycling Experts
Χορηγός Επικοινωνίας: High Octane
Ελαστικά: Pirelli

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)