Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Live στο NewsAuto: Το RE:CHARGE της Jaguar

Ελλάδα 15:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Live στο NewsAuto: Το RE:CHARGE της Jaguar

ΑΓΩΝΕΣ

Live στο NewsAuto: Το RE:CHARGE της Jaguar

ΑΓΩΝΕΣ

Τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στραμμένα στη Μεγάλη Βρετανία και το κέντρο σχεδιασμού της Jaguar στο Ουίτλι, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η εκδήλωση που τιτλοφορείται RE:CHARGE.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Προφανής ο συσχετισμός με την ηλεκτρική ενέργεια κι όπως ίσως έχετε καταλάβει, η βρετανική εταιρεία θα παρουσιάσει σε αυτό το event την ομάδα της για τη σεζόν 2017/2018 της Formula E!

Θα παρουσιαστεί το νέο μονοθέσιο της Panasonic Jaguar Racing για την τέταρτη σεζόν του σπορ και δεύτερη σεζόν εμπλοκής της ομάδας, λίγες μόλις ημέρες προτού αρχίσουν οι δοκιμές εξέλιξης της Βαλένθια. Το κωδικό του όνομα θα είναι Jaguar I-TYPE 2.

Advertisement
Advertisement

Πίσω από το τιμόνι, εκτός από τον επίσημο οδηγό Mitch Evans και τον επίσημο δοκιμαστή Ho-Pin Tung, θα βρίσκεται φέτος ένας ακόμα οδηγός, το όνομα του οποίου θα αποκαλυφθεί στο RE:CHARGE. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε από τώρα, είναι πως πρόκειται για εγνωσμένης αξίας οδηγό, με θητεία στη Formula 1.

Όλα αυτά μόλις 9 ημέρες μετά την ανακοίνωση του Jaguar I-PACE eTROPHY, του υποστηρικτικού της Formula E θεσμού που θα διεξάγεται με τα σπορ ηλεκτρικά SUV της εμβληματικής μάρκας (διαβάστε σχετικά πατώντας εδώ).

Δείτε LIVE το RE:CHARGE πατώντας play…

Advertisement