Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

LIVE στο NewsAuto: Το Gymkhana GRiD στη Νότια Αφρική!

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIVE στο NewsAuto: Το Gymkhana GRiD στη Νότια Αφρική!

ΑΓΩΝΕΣ

LIVE στο NewsAuto: Το Gymkhana GRiD στη Νότια Αφρική!

ΑΓΩΝΕΣ

Το NewsAuto.gr είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο που έχει ταξιδέψει στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής για το εντυπωσιακό Gymkhana GRiD 2017! Δείτε τε κι εσείς LIVE σε απ’ ευθείας σύνδεση με το Carnival City!

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ν.ΑΦΡΙΚΗ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)

Πλειάδα σπουδαίων οδηγών όπως ο εμπνευστής αυτής της σειράς αγώνων, Ken Block, ο teammate του στη Hoonigan Racing Andreas Bakkerud, o πρωταθλητής WRC και RallyCross Petter Solberg μαζί με τον 16χρονο γιο του, Oliver καθώς ο κάτοχος του τίτλου στο FIA World RallyCross presented by Monster Energy Andreas Kristoffersson, μάχονται σε ένα εντυπωσιακό event που το ελληνικό κοινό γνώρισε με τη διεξαγωγή του πέρυσι στην Ελλάδα και τον Μαραθώνα.

Μαζί τους πολλοί άλλοι εξαιρετικοί οδηγοί όπως ο τοπικός ήρωας Jason Webb, ο stuntman Terry Grant (διαβάστε αποκλειστική συνέντευξή του στο NewsAuto πατώντας εδώ), ο τρεις φορές πρωταθλητής του Gymkhana GRiD, Luke Woodham και πολλοί άλλοι. Με θηρία εκατοντάδων αλόγων, που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν λάστιχα με… εκκωφαντικό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα διεξάγονται οι τελικοί, με τη φάση Top16, τα προημιτελικά (Great 8), τους ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό, στις δυο κατηγορίες που μάχονται στη στενή και γεμάτη διαδρομή: αυτές των τετρακίνητων οχημάτων αλλά και εκείνων με την κίνηση στον πίσω άξονα.

Απολαύστε αυτό το μοναδικό θέαμα, πατώντας play στο live stream που ακολουθεί…