Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η Total υποστηρικτής της Peugeot Autokar Karellis

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Total υποστηρικτής της Peugeot Autokar Karellis

ΑΓΩΝΕΣ

Η Total υποστηρικτής της Peugeot Autokar Karellis

ΑΓΩΝΕΣ

Η TOTAL ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ θα έχει τη δική της συμμετοχή στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017, ως υποστηρικτής της ομάδας Peugeot Autokar Karellis που εκπροσωπείται από τους Χρυσόστομο Καρέλλη και Ηλία Παναγιωτούνη!

Advertisement
Advertisement

Το ελληνικό πλήρωμα θα τρέξει με ένα αγωνιστικό Peugeot 208VTI της κατηγορίας R2 και με την υποστήριξη του Ομίλου Συγγελίδη και της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας της γαλλικής μάρκας.

Οι αλλαγές από το «καθημερινό» 208VTI, είναι αρκετές και σημαντικές. Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1.6 λίτρων αποδίδει, με την κατάλληλη επεξεργασία  μέσω μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων και τροποποιήσεων του συστήματος εισαγωγής και της εξάτμισης, 185 ίππους, δύναμη η οποία περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός διαδοχικού (sequential) κιβωτίου πέντε ταχυτήτων.

Παράλληλα η Peugeot έχει κάνει πολλές αλλαγές στις αναρτήσεις, με σημαντικότερη από αυτές την χρήση αμορτισέρ τριών ρυθμίσεων. Άλλη αλλαγή είναι αυτή στο τιμόνι, όπου το ηλεκτρικό σύστημα που διατίθεται στα νορμάλ αυτοκίνητα, αντικαταστάθηκε από υδραυλικό, προκειμένου να προσφέρει στους οδηγούς αυξημένη ακρίβεια και πληροφορία, ειδικά στις χωμάτινες επιφάνειες των ράλι.

Advertisement
Advertisement

Τα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικά TOTAL QUARTZ θα προστατέψουν και θα ενισχύσουν την απόδοση του κινητήρα του αγωνιστικού αυτοκινήτου της αντιπροσωπείας της Peugeot καθόλη τη διάρκεια του ράλι που θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 3 και 4 Ιουνίου αντίστοιχα, στη Λαμία, στις ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

acropolis17-peugeot-autokar-team-b640

Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των εργαστηρίων Έρευνας και Ανάπτυξης της TOTAL έχουν αναπτύξει τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 και TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, εγκεκριμένα από τον Όμιλο PSA (PEUGEOT-CITROEN-DS), τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Peugeot 208VTI του ελληνικού πληρώματος. Προσφέρουν προστασία από τη φθορά μειώνοντας την τριβή, αποφεύγοντας την υπερθέρμανση, εξασφαλίζοντας την καθαρότητα των μηχανικών μερών, καθώς και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.