Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η ομάδα «Sciron» των Αρσάκειων-Τοσίτσειων σχολείων στο F1 in Schools

Ελλάδα 6:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ομάδα «Sciron» των Αρσάκειων-Τοσίτσειων σχολείων στο F1 in Schools

ΑΓΩΝΕΣ

Η ομάδα «Sciron» των Αρσάκειων-Τοσίτσειων σχολείων στο F1 in Schools

ΑΓΩΝΕΣ

Για 5η συνεχή χρονιά η ομάδα «Sciron» των Αρσάκειων-Τοσίτσειων σχολείων λαμβάνει μέρος στο F1 in Schools, τον μαθητικό διαγωνισμό που φέρνει τους μαθητές πιο κοντά στις πρακτικές και απαιτήσεις μίας πραγματικής ομάδας της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα F1 in Schools έχει την υποστήριξη της Formula 1, καλωσορίζοντας τους μαθητές στο paddock της F1 και στα εργοστάσιά τους. Μαθητές απ’ όλο τον κόσμο δημιουργούν τις δικές τους ομάδες στα πρότυπα της F1, με στόχο όχι μόνο να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν το ταχύτερο υπό κλίμακα «μονοθέσιο», αλλά παράλληλα να δημιουργήσουν μια πλήρως λειτουργική ομάδα αναπτύσσοντας μια σειρά δεξιοτήτων.

Η ομάδα «Sciron» των Αρσακείων-Τοσίτσειων σχολείων έχοντας ως κινητήρια δύναμη την αγάπη των μελών της για τον κόσμο της F1 αποφάσισαν για 5η συνεχόμενη χρονιά να λάβουν μέρος στο διεπιστημονικό αυτό διαγωνισμό ευελπιστώντας να προσθέσει κι άλλες διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Στη πρώτη της συμμετοχή, εν έτη 2013-14 η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα, κερδίζοντας την πρωτιά για το βραβείο της Καλύτερης Προφορικής παρουσίασης. Τη σεζόν 2015-16 κατέλαβε τη 2η θέση στους Εθνικούς Τελικούς, τη 2η θέση παγκοσμίως στους αγώνες Knock Out, την 7η θέση παγκοσμίως, το βραβείο Best Engineered Car, το βραβείο Δημιουργικής και Καινοτόμου Σκέψης, και το βραβείο Best Team Identity. Το έτος 2017 κατέκτησε της 8η θέση στους Εθνικούς Τελικούς και κέρδισε τα βραβεία Δημιουργικής και Καινοτόμου Σκέψης και Γυναικοκρατούμενης ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Sciron 640 (1)

Αρχηγός της Ομάδας είναι η Ευγενία Βατζεδάκη, μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Διευθύντρια Marketing είναι η Λυδία Γαλούνη επίσης μαθήτρια της Β’ Λυκείου, ενώ Διευθύντρια κατασκευής και σχεδίασης της ομάδας «Sciron» είναι η 17χρονη Λουίζα Χατζηγεωργίου, μαθήτρια της Β’ Λυκείου στο Αρσάκειο – Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης. Περισσότερα για την ομάδα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook, https://www.facebook.com/ScironF1.

Sciron 640 (1)