Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

To Fiat Panda Cross τερματίζει στο Ντακάρ

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Fiat Panda Cross τερματίζει στο Ντακάρ

ΑΓΩΝΕΣ

To Fiat Panda Cross τερματίζει στο Ντακάρ

ΑΓΩΝΕΣ

Με την ονομασία PanDakar, το Fiat Panda Cross έλαβε μέρος στο φετινό αγώνα Ντακάρ και τερμάτισε μετά από ειδικές διαδρομές μήκους 9.000 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το αγωνιστικό μοντέλο της Fiat βασίζεται στην τετρακίνητη έκδοση Panda Cross και εξοπλίζεται με 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 180 ίππων. Φυσικά στο αμάξωμα έχουν γίνει όλες οι τροποποιήσεις από το εργοστάσιο, προκειμένου το όχημα να τα καταφέρει στις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Τα μέλη του πληρώματος είναι έμπειροι οδηγοί, που συνολικά συγκεντρώνουν πάνω από 40 συμμετοχές στο Dakar (Giulio Verzeletti  και Antonio Cabini). Ο αγώνας περιελάμβανε 12 διαδρομές συνολικού μήκους 9.000 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την εταιρεία, το αυτοκίνητο και το πλήρωμα αντιμετώπισαν ελάχιστα προβλήματα και έτσι κατάφεραν να τερματίσουν. Θυμίζουμε ότι η συμβατική έκδοση του Panda Cross εφοδιάζεται με 1.300άρη ντίζελ μοτέρ 95 ίππων. Διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση ηλεκτρονικά ελεγχόμενη και μέσω περιστροφικού διακόπτη, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του ανανεωμένου Fiat Panda Cross εδώ