Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου ο Barrichello

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου ο Barrichello

ΑΓΩΝΕΣ

Έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου ο Barrichello

ΑΓΩΝΕΣ

Πάνε δύο μήνες από τη μέρα που ο Rubens Barrichello μιλούσε στους θαυμαστές του από το κρεβάτι του νοσοκομείου, κάνοντας λόγο για έντονους πονοκεφάλους και μία σειρά εξετάσεων που δεν ενέπνεαν ανησυχία (διαβάστε περισσότερα και δείτε σχετική φωτογραφία του Βραζιλιάνου πατώντας εδώ). Να όμως που τα πράγματα ήταν τελικά πιο σοβαρά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον αυχένα του και ο Βραζιλιάνος τον αφαίρεσε με χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, έδειξε την… ουλή στην τηλεοπτική εκπομπή «Conversa com Bial» όπου αποκάλυψε την περιπέτειά του.

«Μετά την αρχική τρομάρα, έκανα κάποια check-up για να διαπιστώσω την ακριβή κατάσταση της υγείας μου και βρήκαν έναν μικρό όγκο. Έπρεπε να αφαιρεθεί, παρότι καλοήθης, γιατί θα μεγάλωνε σε όγκο και θα με δυσκόλευε. Ειδικά στην αγωνιστική οδήγηση», είπε ο 45χρονος.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος μίλησε και για το αρχικό πρόβλημα του έντονου πονοκεφάλου που τον είχε στείλει στο νοσοκομείο και που σηματοδότησε την έναρξη της σειράς εξετάσεων μέσω των οποίων αποκαλύφθηκε ο όγκος.

Αφορούσε μία φλέβα που είχε φράξει και όπως τόνισε ο πρώην πιλότος της Formula 1, οι γιατροί του είπαν πως μόνο το 14% των ασθενών με το συγκεκριμένο πρόβλημα, τη γλιτώνουν χωρίς την παραμικρή συνέπεια.